Belinizi ve kalçanızı ince gösterecek ipuçları

Belinizi ve kalçanızı ince gösterecek tavsiyeler

Bu yazımızda çoğu Türk kadının ortak problemi olan kalın bel ve kalça sorununu kıyafet tercihi noktasında doğru seçimlerle nasıl problem olmaktan çıkarılabileceğini anlatacağız.
Belinizi ve kalçanızı ince gösterecek ipuçları ve tavsiyeler yazımızda...

Tiyatroda "rol çalmak" denilen bir söz vardır. Rol çalmak oyuncunun, aksiyon alma sırası başka bir oyuncudayken seyircinin ilgisini kendi üzerine çekmesidir.
Zayıf görünmenin en önemli altın kuralı dikkati problemli bölgelerden uzaklaştırmaktır.
Kusurlu olduğunu düşündüğünüz bölgenin problemsiz bölgenizden rol çalmasına izin vermeyin.

Örneğin alt bedeninizde sıkıntı var ve üst bedenimizde sıkıntı yoksa renkleri, desenleri, aksesuarları tamamen üst bedeninizde kullanıp, alt bedeninizde daha sade koyu tonlara gitmelisiniz böylece dikkati tamamıyla üst bedene çektiğinizden sıkıntılı olan bölgelerinizden dikkati uzaklaştırmış olursunuz.


anvelop elbise modelleri


Biraz detaylara girmek gerekirse mutlaka gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalardan bahsedeceğiz bunlardan ilki anvelop elbise; anvelop elbise bir kadın için gerçekten zamansız ve kurtarıcı bir parça olup bir kadının vücut hatlarını bütünüyle takip eden bir elbise modeli olduğu için belinizi ince gösterir ve v şeklinde duruşu optik illüzyonla sizi olduğunuzdan çok daha zayıf göstermektedir.

A kesim elbise


Kalçaların genişliğini gizleyen bir elbise veya etek modeli A kesimlerdir. A kesimler bele oturduğu için belinizi ince gösterip, çan şeklinde açılır ve kalçalarınızı gizlemede son derece ideal işlev görürler.


Peplum elbise



Bir kadına çabasız olarak kum saati formunu kazandıracak en önemli parça ise peplumdur. Peplum üstleri ve elbiseleri gardırobunuzda bolca bulundurursanız farklı parçalarla da tamamlayabilirsiniz.


Robadan elbise


Robadan kesim elbiseler ve bluzlar göğüs altından bollaştıkları için karnınız, belinizi ve kalçalarınızı rahatlıkla gizler.

Yüksek bel pantolonlar


Yüksek bel pantolonlar ve etekler bel hattınızı yeniden çizdiği için belinizi olduğundan ince gösterir özellikle karın bölgesi ve bel ince gösterme denildiği zaman yüksek bel pantolon ve etekleri gardırobunuzda mutlaka bulundurun ve yüksek topuklu ayakkabılarınızla tamamlamayı unutmayın.

toparlayıcı iç çamaşırı


İç çamaşırı tercihine gelirsek; mutlaka toparlayıcı likralı ve en önemlisi iz bırakmayan ince kumaşlardan yapılan iç çamaşırlarını tercih ederseniz kıyafetlerinizden giydiğimiz iç çamaşırlarının izleri görünmeyecek sizi olduğunuzdan daha ince gösterecektir.

Kemer kullanımında ince kemerler için tam karnınızın üzerinden değil mutlaka göğsümüzün biraz altından kemeri sıkarsanız belimiz daha ince görününecek
yine robadan bir elbise ya da robodan bir bluz illüzyon etkisi yaparak göğüs altından bollaştığı için belinizi ince gösterecek ve sizi olduğundan daha zayıf gibi gösterecektir.

Korseler de zayıf görünmede bir alternatiftir, sıkça kullanılan bir ürün olan korsede kendinizi her zaman rahat hissedeceğiniz nefes almakta zorlanmadığınız ve hareket imkanınızı kısıtlamayan korseler olmasına mutlaka dikkat edin. Özellikle bambu korseler işinizi kolaylaştıracaktır.



Kıyafetle yapabilecekleriniz bir yana sağlıklı bir hayat tarzını benimsemek en önemlisi, sağlıklı beslenerek ve egzersizlerinizi yaparak zaten sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz bunun yanısıra güven de bir kadın için en önemli faktörlerden biri kendinize her zaman güvenin dik durun kendinizi sevin güzel bir kadın olduğunuzu kendinize hatırlatmayı unutmayın.

Yorumlar