Bebek giyim modelleri

Bebek giyim modası
Bebek giyim modelleri hakkında bilgi veren yazımızı okuyabilirsiniz...

bebek zıbın

Günümüz bebek giyim modelleri

Günümüz moda dünyasında yetişkinlere hitap eden giyim tarz ve modellerin yanı sıra bebekler ve çocuklar içinde oldukça dikkat çekici, eğlenceli, renkli ve onların beğenilerini dikkate alan pek çok kıyafet tasarlanmakta ve piyasada bulunmaktadır. Özellikle kız bebekler için pembe ve erkek bebekler için tercih edilen mavi rengin dışında bebek modasında yeşil, sarı ve gri tonlarında pek çok renk ve desende kıyafet bulmak mümkün olmaktadır.
bebek kıyafet

Bebeklerin şanına yaraşan renkler


Özellikle kadınlar için modanın vazgeçilmez oluşundan dolayı kadınlara hitap eden ürünlerin daha fazla oluşu ile bağlantılı olarak kız bebekler için de oldukça fazla model bulunmaktadır. Bebekler için en uygun renkler olan soft renk gruplarında pileli elbise ve etekler ön planda olurken rengarenk tütü ve kıyafetler ebeveynler tarafından ilgi görmektedir. Erkek bebeklerde ise kızların aksine süsten biraz daha uzak maskülen; ama bebek olmanın tatlılığına yaraşır oldukça şık ve tarz olabilecek eşofman takımları, üst ve pantolon modelleri bulunmaktadır. Rengarenk tayt, pijama, eşofman modellerinde düğme, farklı desen ve baskı detayları modellerin daha hoş görünmesine neden olurken bebeklerin eğlenceli dünyasında birer gülümseme olarak yetişkinleri de mutlu edebilmektedir.
uyuyan bebek

Daha fazla hassasiyet

Ayrıca bebek giyim modelleri son dönemde özellikle antialerjik maddelerden üretilerek bebeklerin alerji riskini en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Özellikle son dönemde yün ve pamuklu ürünlerin dışında bebekler için daha fazla önem taşıyan bambu ürünler, aileler tarafından daha fazla tercih edilmektedir. Ayakkabı modellerinde pek çok tarz, renk ve desende yumuşacık modeller bulabilmek mümkündür.
cool bebek
Bebekler için üretilen ayakkabıların tercih edilmesinde ise özellikle ortopedik modellerin tercih edilmesi, yeni yeni yürümeye başlayan yavruların ilerideki hayatlarında ayak sağlığı konusunda sorun yaşamamaları için büyük bir önem taşımaktadır.

Yorumlar