Çok satan beslenme ve diyet kitapları

Çok satan beslenme ve diyet kitapları kapak
Kadın ve Dekorasyon bu yazısında sizlere çok satan beslenme ve diyet kitaplarını sunuyor...

Mutluluk Kürleri

Mutluluk Kürleri

Yazar: Ümit Aktaş
Yayınevi: Hayykitap
Mutluluk sağlıkla, sağlık mutlulukla mümkündür. Bağışıklık sisteminin dengeli ve güçlü çalışmasının ilk şartı yaşam sevincidir. Doğru beslenme ve bitkisel kürlerin gücüyle yaşamdan keyif alabilirsiniz. Bu kitap modern yaşamın en önemli sorunlarına, bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış gerçeklerin ışığında bakıyor. Katkı maddeleriyle dolu işlenmiş gıdalarla gelen depresyon, stres, hâlsizlik, fazla kilolar ve uyku problemi, vücudunuzun imdat sinyalleridir. Bu sorunları ilaçlar çözmez, aksine daha da kötüleştirir. Şifa gıdanızdadır.
Mutluluk Kürleri'ni yeni başlangıçlara vesile olması için yazdım. Kitaptaki 21 günlük beslenme modelini uyguladığınızda…
Kendinizi hiç olmadığınız kadar enerjik ve dinç hissedeceksiniz!
Fazla kilolarınızı vereceksiniz. Hem de hiç aç kalmadan!
Uykunuz düzene girecek!
Depresyondan kurtulmaya başlayacaksınız!
Hayata pozitif bakacaksınız!
Ve kendinizi hiç olmadığınız kadar mutlu hissedeceksiniz!
En önemlisi, Mutluluk Kürleri'ni okuduğunuzda, şifanın fıtratı ile oynanmamış gerçek gıdada olduğunu anlayacaksınız. Hipokrat'ın binlerce yıl önce söylediği gibi: "Besininiz ilacınız, ilacınız besininiz olsun."
Kitap Yurdu Fiyatı 15,40 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 15,40 TL Satın Al
Tahıl Beyin

Tahıl Beyin

Yazar: David Perlmutter
Çevirmen: Hadiye Deniz Ülker
Yayınevi: Pegasus

Karbonhidratların sizi öldürdüğünü biliyor muydunuz?

Dünyaca ünlü Nörolog David Perlmutter, bu kitapta uzun yıllardır tıp literatürünün derinlerinde gizlenen bir gerçeği dile getiriyor: Karbonhidratlar beyninize zarar verir. Tam tahıllı gıdalar gibi sağlıklı olduğu iddia edilen karbonhidratlar bile bunama, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, epilepsi, anksiyete, kronik baş ağrıları, depresyon ve cinsel isteksizlik gibi pek çok farklı sorun ve hastalığa neden olabilir.
Bu kitap size beyninizin kaderini genlerinizin değil, tükettiğiniz besinlerin belirlediğini gösteriyor. Aralarında beyin hastalıklarının da bulunduğu tüm dejeneratif hastalıkların temelinde, özellikle de gluten içeren ya da şeker oranı yüksek karbonhidratların tetiklediği bir olgu yatar: enflamasyon. Doktor Perlmutter ekmek sepetinizdekilerin veya meyve tabağınızdakilerin beyninize neler yapabileceğini, statin içeren ilaçların hafızanızı nasıl zayıflatabileceğini, neden "iyi yağlar" açısından zengin bir beslenme şeklinin ideal beslenme şekli olduğunu ve her yaşta yeni beyin hücreleri üretebilmenin nasıl mümkün olabildiğini anlatıyor.
Perlmutter'ın devrimsel dört haftalık planı size beyninizi daha sağlıklı, canlı ve uyanık tutmanın yollarını gösterirken beyin hastalıklarıyla karşılaşma riskinizi azaltacak ve sizi sık rastlanan rahatsızlıklardan ilaç kullanmadan kurtaracak çözümler sunuyor. Kolaylıkla uygulayabileceğiniz stratejiler, lezzetli tarifler ve haftalık hedefler sayesinde bu planı hayata geçirmeniz çok kolay! Son teknolojiler ışığında yapılan araştırmalar, gerçek değişim hikâyeleri ve pratik tavsiyelerle Tahıl Beyin size "akıllı genlerin" kontrolünü ele geçirmeyi, yeniden mutlu olmayı, sağlıklı ve dopdolu bir hayatın tadını çıkarmayı öğretiyor.
"Doktor Perlmutter en hassas organımız olan beynimizi yenilikçi bir yaklaşımla ele alıyor. Kendisi nörolojik hastalıkların tedavisinde alternatif ve geleneksel yaklaşımlardan faydalanma konusunun tartışmasız lideridir. Ona yönlendirdiğim hastalar harika sonuçlar aldı. Gelişmelere öncülük eden Perlmutter tıbba bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir."
-Dr. Mehmet Öz-
"Perlmutter bizi sözde sağlıklı tam tahılların beynimiz üzerindeki yıkıcı etkilerinin arasında bir tura çıkarıyor. Modern buğday başta olmak üzere tahıllar; kalp krizleri, trafik kazaları ve kafa travmaları nedeniyle zarar gören beyinlerin toplam sayısından daha fazla beyne zarar veriyor. Doktor Perlmutter beyin sağlığının ve işlevinin korunması veya beyinde iyileşme sağlanması için buğdaysız beslenmenin benimsenmesi gerektiğini ikna edici bir dille anlatıyor."
- Dr. William Davis, Buğday Göbeği kitabının yazarı
"Beyninizi güçlendirmek, hafızanızı korumak, ruh halinizi iyileştirmek, enerjinizi artırmak ve daha pek çok şikâyete yol açan hastalıktan kurtulmak istiyorsanız Doktor Perlmutter'ın sözlerine kulak verin. Bu kitap size beyninize nasıl bakacağınızı ve onu nasıl beslemeniz gerektiğini anlatan bir kılavuz!"
-Dr. Mark Hyman, Kan Şekeri Diyeti kitabının yazarı-
"Bunama ve diğer pek çok beyin hastalığı ne kaçınılmazdır ne de genetik. Bu hastalıklar tahıl ve şeker yönünden zengin bir beslenme şeklinin tercih edilmesiyle doğrudan bağlantılıdır. Tahıl Beyin yalnızca bunu kanıtlamakla kalmıyor, aynı zamanda da size beyninizi veya sevdiklerinizin beynini korumak için bilmeniz gereken her şeyi sunuyor."
-Dr. Christiane Northrup-
Kitap Yurdu Fiyatı 19,44 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 19,44 TL Satın Al
Karatay Diyeti

Karatay Diyeti

Yazar: Canan Efendigil Karatay
Yayınevi: Hayykitap
Bu kitap, klasik bir diyet kitabı değil. "Kibrit kutusu", "iki yemek kaşığı" gibi anlamsız ölçülerle insanları strese sokmuyor. Karatay Diyeti bir yaşam biçimi. Yıllardır pazarlanan beslenme balonlarını patlatıyor, doğru beslenmenin ne demek olduğunu anlatıyor.
Beslenme ile hücresel/hormonsal fonksiyon bozuklukları arasındaki yakın ilişkiye odaklanan Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, kilo vermenin ABC'sini öğretiyor, hiç zorlanmadan zayıflamanın ve zayıf kalmanın sırrını açıklıyor.
Hepimiz yıllardır içinden çıkılamayan kısır döngüden, yani kilo verip geri alma korkusundan da kurtarıyor! Üstelik sürprizleri var. Onun sisteminde kalori hesabı ya da diyet ürünlerin peşinden koşmak yok! Et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve kuruyemişler serbest...
Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız; kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız bu kitap tam size göre...
Kitap Yurdu Fiyatı 9,80 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 9,80 TL Satın Al
Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık

Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık

Yazar: Canan Efendigil Karatay
Yayınevi: Hayykitap
Prof. Canan Efendigil Karatay'ın yazdığı ve çıktığı günden beri 'en çok satanlar' listesinden inmeyen Karatay Diyeti, Türk insanının en büyük hayalini gerçekleştirdi: Aşırı kilolardan kurtularak hastalıklardan uzak, enerjik ve kaliteli bir yaşam sürmek... Bu diyeti uygulayan binlerce insan yüzde 100'e yakın bir başarı oranıyla, vücut yağlarından kurtuldu ve kilo verdi. Üstelik kendilerini mutlu ve dinç hissetti. Verdikleri kiloları geri almadı. Bu yaşam biçimi, "Türk halkı için en uygun" olduğundan ve kilo vermenin önünde en büyük engel olan 'acıkma korkusu'nu da tamamen yok ettiği için adeta bir fenomen haline geldi. Karatay Diyeti uygulayıcılarının sayısı her geçen gün katlanarak artıyor.
Bu kitap Karatay Diyeti'nin devamı niteliğinde. Doğru beslenme ve sağlıklı kilo verme ile ilgili çok daha kapsamlı bilgiler içeriyor. Genç yaşlı hepimize şefkatli bir kılavuzluk yapıyor: Mevsimlere ve yaş dönemlerine göre, 365 gün 24 saat nelere dikkat etmeliyiz ki, her yaşta kendimizi dinç hissedelim, kilo problemi yaşamayalım ve hastalıklarla aramıza kalın bir duvar örelim? Prof. Karatay, bu yeni kitabında okuyucuların merak ettiği tüm 'özel' sorulara da yanıt veriyor. Yine o anlaşılır üslubuyla, nedenleriyle, niçinleriyle, bilimsel araştırmalar ışığında ve uygulaması kolay önerileriyle...
Karatay Diyeti'ni alıp okuduysanız bu kitabı kaçırmayın, okumadıysanız ikisini birden alın, hayat boyu rahat edin!
Kitap Yurdu Fiyatı 15,40 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 15,40 TL Satın Al
Buğday Göbeği

Buğday Göbeği

Yazar: William Davis
Çevirmen: Ekin Duru
Yayınevi: Pegasus

İki dilim tam tahıllı buğday ekmeğinin kan şekerini iki yemek kaşığı şekerden daha fazla yükseltebileceğini biliyor muydunuz?

Buğday Göbeği, beslenmemizden buğdayı hatta sözüm ona sağlıklı tam tahıllı buğday ekmeğini dışlamakla kilo verebileceğimizi ve çeşitli sağlık ve sindirim sorunlarından kurtulabileceğimizi ortaya koyan ilginç bir kitap.
Yıllar boyu binlerce hastasına buğdaydan arınmış diyetler uygulayan ve olağanüstü klinik sonuçlara ulaşan Dr. William Davis, bu besine karşı son derece etkin bir savaş açmış durumda.
Buğdaydan arınmış bir beslenme sayesinde şu önemli kazanımlar sağlanmaktadır: İlk birkaç ay zarfında 10, 15 ve hatta 25 kilo verme
Metabolik sendrom ve tip 2 diyabet hastalarında iyileşme
Kolit ve çölyak gibi bağırsak hastalıklarının tedavisi
Kolesterol ve LDL miktarlarında önemli düşüş
Kemik yoğunluğunun artması ve kemik erimesinin engellenmesi
Müzmin cilt hastalıklarından ağız yaralarına ve saç dökülmesine kadar çeşitli rahatsızlıkların giderilmesi
İltihaplanmalardan ve romatizmal eklem iltihaplarından kaynaklanan ağrıların dindirilmesi.
Kolay okunan, yeni görüşler sağlayan ve titiz araştırmaların sonucunda yazılmış olan Buğday Göbeği çağımızın en önemli sağlık sorunlarına yepyeni bir bakış açısı getirmektedir. Zayıflamanıza, biçimsiz şişkinliklerden kurtulmanıza ve sağlık sorunlarına daha geniş bir açıdan bakmanıza yardımcı olacak kışkırtıcı bir kitap. William Davis 2000'den fazla hastasına buğday içermeyen diyetler uyguladıktan sonra, ABD'deki obezitenin yağ, şeker ya da yaşam tarzından değil, buğdaydan kaynaklandığı sonucuna vardı. Buğday Göbeği kitabında Davis günümüz koşullarında elde edilen buğdayın insan sağlığına zararlı etkilerini ortaya koymaktadır. Geleneksel yöntemlerle yetiştirilen buğday, günümüzde, maliyeti en aza indirme peşinde olan üreticilerin elinde değişime uğramıştır. Artık buğday kan şekerini, şekerden çok daha fazla yükselten ve istenmeyen bir alışkanlık oluşturarak daha fazla açlık, aşırı yeme arzusu ve yorgunluğa yol açan bir besin haline gelmiştir. Dr. Davis buğdayın kilo almaya, yağın yanlış bölgelerde birikimine, diyabetten kalp rahatsızlıklarına ve çölyak, romatizmal eklem iltihabı ve erken bunama gibi vücuttaki bağışıklık ve sinir sisteminin bozulması sonucu ortaya çıkan hastalıklara kadar birçok etkisi olduğunu ortaya koyuyor.
Sonunda da buğday içeren ürünlerin beslenme düzeninden tamamen çıkarılmasını önerirken, bunun için basit ve etkin bir yöntem gösteriyor. Yaşamlarından buğdayı tümüyle çıkarmış erkek ve kadınlar üzerinde yıllardır gerçekleştirilen klinik araştırmalara dayanan Buğday Göbeği, yeniden sağlığa kavuşmak ve istenmeyen kilolardan kurtulmak için izlenmesi gereken yola ışık tutuyor.
Kitap Yurdu Fiyatı 19,44 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 19,44 TL Satın Al
30 Günde 10 Yıl

30 Günde 10 Yıl

Yazar: Yavuz Yörükoğlu
Yayınevi : Hayykitap
"Anlattıklarımın hepsini bizzat uyguladım. Bu 30 günlük programın sonunda 9 kg verdim, 'vücut kitle indeksim' azaldı, kas kitlem arttı, kan şekerim 24 puan düştü, tansiyonum kontrol altına girdi, artık tansiyon ilacı kullanmıyorum. Kolesterol değerlerim de kardiyolog arkadaşlarımı memnun edecek seviyelere geldi. Bu arada belki de en önemlisi; enerji düzeyim tahmin edemeyeceğim kadar arttı. Bu kazanımlar hiçbir ilaç tedavisi veya zayıflama diyeti ile elde edilemeyecek faydalar…"
-Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu-
İşte karşınızda Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu'nun sizler için geliştirdiği ve bizzat uygulayıp denediği beslenme programı. Vaadi çok net: 30 gün boyunca uygulayın 10 yıl gençleşin! Bu, basit bir zayıflama veya fitness programı değil! Tıbbi kanıtlara dayandırılmış komple bir 'iyileştirme' ve 'yaşlanmayı geciktirme' programı.
Prof. Yörükoğlu iddialı! 30 günlük bu programın sonunda: Fazla kilolarınızı vereceksiniz (30 günde 7-10 kg).
Enerji düzeyiniz artacak.
Yüksek ise şeker ve kolesterol düzeylerinde anlamlı (%10-20) azalmalar sağlayacak, ilaç ihtiyacını azaltacak veya tamamen ortadan kaldıracaksınız.
Hipertansiyon varsa şiddeti azalacak ve ilaç ihtiyacı azalacak.
Cinsel performansınız artacak.
Kalp-damar hastalıkları ve kanser riskinizi % 50 azaltacaksınız.
Daha sağlıklı, genç ve güzel bir görünüm kazanacaksınız.
Fazla söze gerek var mı? Deneyin, görün!

Kitap Yurdu Fiyatı 9,80 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 9,80 TL Satın Al
Sayarak Zayıfla - 5333

Sayarak Zayıfla - 5333

Yazar: Ayça Kaya
Yayınevi: Doğan Kitap
Sağlıklı ve kalıcı zayıflamanın formülü
Fazla kilolarımızın hepsinden kurtulmak ve bir daha hiç kilo almamak!
Kulağa çok hoş geliyor değil mi?
Hem de sıkıcı bir rutine dönüşen diyet reçeteleri olmadan...
İster baklava ister lahmacun yiyerek...
Günlük menülerinizi özgürce, kendiniz planlayarak...
Yeni bir "mucize diyet" daha mı diyorsunuz belki.
Demeyin!
Çünkü Sayarak Zayıfla - 5333 bir diyet yöntemi değil aslında.
Kalori hesapları yok.
Matematik var bu sistemde.
Yapmanız gereken, kilo-boy ve yaş grubu parametrelerini kullanarak kitapta yer alan zayıflama formüllerinden sizin için uygun olanı belirlemek.
Ve yemek saatlerinizi keyifli bir oyuna dönüştürmek!
Hepsi bu!
Kitap Yurdu Fiyatı 9,90TL Satın Al
İdefix Fiyatı 12,60 TL Satın Al
Turbo Detoks

Turbo Detoks

Yazar: Umay Villa
Yayınevi : Alfa Yayıncılık
Hepimiz kısa sürede, katı diyetlere mahkûm olmadan, aç kalmadan kilo vermek, yağ yakmak istiyoruz. İstiyoruz ki diyet kısa sürsün, aç kalmayalım, lezzetli şeyler yiyelim, kolay malzemeler ve menüler olsun, çok yağ yakalım, eziyet çekmeyelim, bacaklar incelsin, simitler gitsin, göbek dümdüz olsun, yüzümüz ışıldasın, enerjimiz artsın ve o dar gelen pantolonlara, eteklere 3-5 gün içinde hop diye girebilelim ve verdiğimiz kiloları geri almayalım... İşte ilk kitabımda olduğu gibi 2. detoks kitabımda da bunları bulacaksınız.
Daha sağlıklı ve kendinizden daha memnun olmak istiyor ve spor yapma iradenize güveniyorsanız deneyin. Siz kazanırsınız. Umay Villa'nın reçeteleri gerçekten mucize gibi! ---Yazgülü Aldoğan-
Aç kalmıyorsunuz! Bu çok önemli. Ben onun diyetlerinde nohut bile yedim. Ki olmaz normal diyet listelerinde. Diyeceğim şu: Kimseye kulak asma kardeşim, bir kere yap o 5 günlük detokslarından birini ve sonucu gör… Ben biliyorum, hoşuna gidecek ve bana teşekkür edeceksin!
-Ayşe Arman-
Umay hanım ve ekibi o kadar kararlı ve destekleyiciydiler ki, onlara mahcup olmamak amacıyla inat etmeye karar verdim. Ve mucizevi detoks 20 etkisini bir sabah gösteriverdi. Tartıda bir gün öncesine göre 1500 gr eksik görünüyordum. Evet oluyordu, olacaktı...
-İclal Aydın-

Kitap Yurdu 29,25 Fiyatı TL Satın Al
İdefix Fiyatı 25,35 TL Satın Al
Doğal Süper Gıdalar

Doğal Süper Gıdalar

Yazar: Ayhan Ercan
Yayınevi : Hayykitap
Dünyadan ve türkiye'den 30 süper gıda, Hastalıklara karşı süper reçeteler, süper lezzetli tarifler
Doğal süper gıda, insan sağlığına faydalı son derece zengin ve tabii içerikleriyle, vücudun temel ihtiyaçlarını (vitamin, mineral, protein, yağ vb) az miktar tüketilse dahi karşılayan, hastalıklara karşı koruyucu ve tedavi edici etkisi bulunan gıdalar olarak tanımlanabilir. Bunlar düzenli kullanıldığında bağışıklık sistemi güçleniyor, insan kendini dinç ve enerjik hissediyor.
Dünyada 'superfood' statüsüne kavuşmuş birçok gıda var. Tabder Başkanı Ayhan Ercan tıbbi aktarlıktan gelen yılların tecrübesi, bilgi birikimi ile dünyada en çok bilinen ve Türkiye'de de bulunabilen süper gıdaları araştırdı. Bunlara kendi topraklarımızda yetişen süper gıda ve adaylarını ekledi.
Bununla da yetinmeyip bilimsel araştırmaların referanslarıyla, bu gıdaların hangi rahatsızlık ve hastalıklara karşı nasıl kullanılabileceğini ekledi. Yetmedi, bu süper gıdalarla hazırlayabileceğiniz süper reçeteler ve süper lezzetli tarifler de kitaptaki yerini aldı. Ve ortaya süper bir kılavuz çıktı.
Buğday çiminden yaban mersinine kinoadan chia tohumuna, arı sütünden sumağa, duttan nara, kızılcıktan susama, keçiboynuzundan likapaya dünyada ve ülkemizde önde gelen süper gıdalar… Demir eksikliği, kansızlık, şişmanlık, aşırı zayıflık, kısırlık, kabızlık, alerji, sistit, candida, boy kısalığı gibi sorunlara karşı destekleyici reçeteler… Tarhanadan ekmeğe, köfteden kısıra, kekten pudinge, çikolatadan dondurmaya gluten ve şeker içermeyen süper gıdalar ile hazırlanmış özel tarifler…
İşte karşınızda Türkiye'deki ilk Süper Gıdalar Rehber Kitabı.
Kitap Yurdu 19,60 Fiyatı TL Satın Al
İdefix Fiyatı 19,60 TL Satın Al
Tokuz Ama Açız

Tokuz Ama Açız

Yazar: Ayşegül Çoruhlu
Yayınevi : Doğan Kitap
Sağlık, gençlik, ideal kilo, uzun bir ömür... Tek yöntem alkali olmak! Mideni değil hücrelerini doyur! Bolluk içindeyiz çok şükür! Kimsenin sofradan doymadan kalkması gerekmiyor, kıtlık yok. Karnımız tok. Ama hücrelerimiz aç. Hücrelerimizi besleyemiyoruz. Yediklerimizin çoğu "besin" değil! Biz onları yedikçe onlar da bizi yiyor! Diyet yaptıkça kilo alıyoruz.
Kısa dönemli sağlıksız bir diyetin, vücut tarafından faiziyle geri alınacak bir borç olduğunu unutuyoruz. Oysa beslenmede mesele kilo sorununu çoktan geçti. Zaten kimse çok yediği için kilo almıyor. Hücreler aç olduğu için kilo alıyor! İşte bu kitapla gerçek anlamda sağlıklı beslenmek, sağlıklı kiloda kalmak adına bilmemiz gereken her şeyi öğreneceğiz.
Alkali Diyet'in yazarı Dr. Ayşegül Çoruhlu'dan kilolara, diyete, sağlığa ve hastalığa bakışınızı değiştirecek, çığır açıcı bir referans kitabı… Sadece kilo vermek için değil, sağlıklı kalmak, yaşlanmayı geciktirmek, uzun bir ömür sürmek isteyen herkes için bir başucu kaynağı.
Kitap Yurdu Fiyatı 15,00 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 14,00 TL Satın Al
Anne Adayları ve Hamileler için Karatay Diyeti

Anne Adayları ve Hamileler için Karatay Diyeti

Yazar: Canan Efendigil Karatay
Yayınevi : Hayykitap
Gebelik öncesinde, gebelikte ve loğusalıkta yapmanız ve yapmamanız gerekenler!
Prof. Canan Karatay bu kez anne baba adayları, hamileler ve yeni doğum yapmış anneler için koruyucu hekimlik sanatını konuşturdu! Onun önerileri, hamilelere hasta gözüyle bakan, sürekli tetkik, ultrason, şeker yüklemesi vazeden ve doğal doğuma 'riskli' yaftası yapıştırıp sezaryene yönlendiren 'endüstriyel tıp'tan farklı elbette...
Prof. Karatay'a göre hamilelik dünyanın en doğal, en güzel, en umutlu süreci... Bu sürece doğru hazırlanmak, yaşam biçimini 'sağlıklı' hale getirmek gerekiyor. Fazla kilo almamak, kandaki şeker/insülin değerlerini yükseltmemek, bunun için de düşük glisemik indeksli yiyeceklerle beslenmek gerekiyor. Prof. Karatay, bebeğin hücrelerinin sağlıklı gelişimi ve bütüncül bir anne-bebek sağlığı için gerekli vitamin, mineral ve aminoasitleri tek tek sıralıyor kitabında. Bunları hangi besin kaynaklarından alabileceğinizi de...
Bu kitap 'doğal' bir kaynak: Mevsimine göre balık, sebze, meyve ve otların listesi; sağlıklı protein kaynakları; yiyeceklerin glisemik indeks tabloları; serbest oksijen radikalleri, radyasyon, gebelik şekeri ve diyabet dâhil hamilelikteki tüm risklerden korunma formülleri...
Zorlaştırmıyor, kolaylaştırıyor Prof. Karatay.
Elinizde huzurlu, sıkıntısız ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi arzu eden anneler için 'en anlamlı' hediyeyi tutuyorsunuz. Hocanın dediği gibi: "Sağlık sizin elinizde! Bu kitap okunarak hem erkek ve kadınlarda sebepsiz infertileye karşı önlem alınabilir, hem de rahat, sağlıklı bir hamilelik, doğum, lohusalık ve emzirme süreci geçirilebilir. Bebek dünyaya sağlıklı gelip sağlıklı bir gelişim süreci yaşayabilir... Doğacak bebeklerde aşırı yağlanma, obezite, diyabet ve bunlara bağlı komplikasyonlar önlenebilir. Ayrıca doğum kiloları da kolaylıkla verilebilir."
Ne dersiniz, sizce de hamilelik, Karatay Diyeti ile daha güzel değil mi?
Kitap Yurdu Fiyatı 9,80 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 9,80 TL Satın Al
7'den 70'e Taş Devri Diyeti

7'den 70'e Taş Devri Diyeti

Yazar: Ahmet Aydın
Yayınevi : Hayykitap
Dünyada hiçbir gerçek saklı kalmaz. Üstü ne kadar örtülürse örtülsün, halkın kolayca ulaşabileceği, ucuz ve basit tedavilerin kimi zaman servet harcanan pahalı ve karmaşık tedavilerden etkili olabildiği gerçeği gibi…
Hastalıkların önlenmesi ve tedavisinde besin unsurlarını kullandığım Taş Devri Diyeti kitabımın gördüğü büyük ilgi artık "statükocu tıp masalları" yerine gerçekleri duymak istediğimizi gösteriyor. Ne de olsa Taş Devri Diyeti'ni tabiat ana yazmış, diyet diktatörleri değil!
Ben akşam başımı yastığa koyduğumda huzurla uyuyabilmek için bilgimle ve vicdanımla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Yeni konu başlıklarıyla genişleterek yeniden kaleme aldığım 7'den 70'e Taş Devri Diyeti kitabının tıp öğrencilerinden diyetisyenlere, hastalardan hekimlere birçok insanın başvuru kaynağı olmasını umuyorum.
Tüm okurlarıma, hastalarına kitabımı tavsiye eden ve önerileriyle kitabı zenginleştiren hekim arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen basın mensuplarına ne kadar teşekkür etsem az. 30 yılı aşkın hekimlik hayatımda bana en güzel hediyeyi verdiniz…
Sağlıcakla kalın.

Kitap Yurdu Fiyatı 24,50 TL Satın Al
İdefix Fiyatı 24,50 TL Satın Al

Kaynakça: Tanıtım yazılarından derlenmiştir.

Yorumlar