Ünlülerin hamilelikte giysi stilleri

hamilelikte giysi stilleri
Modayı takip eden okurlarımız için "Ünlülerin hamilelikte giysi stilleri"ni derlediğimiz yazımız yayında...
Dünyaca ünlü film yıldızlarının hamilelik döneminde giyindiği biri birinden şık giysiler, birçok hamile kadına ilham verir. Çünkü hamilelik döneminde, özellikle hamileliğin son aylarında, giysi seçeneği oldukça sınırlıdır. Fakat kendine bir tarz yaratan ünlü kadınlar, bu dönemi her zamanki gibi alımlı ve şık bir hale dönüştürür. Özel stil danışmanlarının yönlendirmesi ile beden yapısına göre seçilen hamile giysileri, aynı beden yapısına benzeyen kadınlar için ipucu oluşturacaktır. Kendi tarzını yaratmak isteyen hamile kadınlar için, hamile ünlülerin tarzına göz atmakta fayda var.

Jennifer Lopez hamilelik tarzı; her zaman bakımlı ve fit görüntü veren Jennifer Lopez, hamilelik döneminde de şıklıktan ödün vermeyen ünlüler arasında yer alır. Konserlerinde abiye kıyafetler giyinen ünlü yıldız hamilelik döneminde genellikle şifon giysiler ile boy gösteren ünlüler arasındadır. Jennifer Lopez’in hamilelik giysileri daha çok siyah beyaz gibi tek renk ağırlıklı olarak seçilmiştir. Yuvarlak hatlara sahip hamile kadınların, Jennifer Lopez tarzı hamile giysilerine yönelmesi mümkündür.
Victoria Beckham hamile tarzı; dünyanın en şık giyinen kadınları arasında gösterilen Victoria Beckham, son hamileliğinde sürpriz yaparak bir kız bebek dünyaya getirdi. Hamilelik döneminde ise gündüz; asimetrik kesim tek parça elbiseler ile göbeğini geri planda tutmayı tercih etti. Gece giysilerinde ise siyah şifon askılı gece giysileri ön plandaydı. Minyon kadınlar tarafından Victoria Beckham tarzı hamile giysileri kullanılabilir.
Angelina Jolie hamile tarzı; çocuklara olan sevgisi bilinen Angelina Jolie, en fazla çocuğu bulunan ünlüler arasında yer alır. Son hamileliğinde katıldığı davetlerde, güzelliği ile ilgi odağı olmayı başaran ünlüler arasındadır. Gece kıyafetlerinde, şifon geniş elbiseler büyük yer tutar. Maksi boydaki bu elbiseler, genellikle tek renk seçilmiştir. Straplez, askılı veya uzun kollu elbiseler, Angelina Jolie gibi uzun boylu hamile kadınlar için, doğru tercih olacaktır.
Kim Karadashian hamile tarzı; yakından takip edilen hamile kadınlar arasında Kim Karadashian, ön sıralarda yer alır. Çılgın giysileri ile her gün ne giyindiği merak edilen ünlüler arasındadır. Kim Karadashian’ın günlük giysileri, genellikle bedene oturan ve göbeği açığa çıkartan tarzdadır. Gece giysilerinde ise yoğunlukla transparan hamile giysileri tercih eder.

Yorumlar