Yaratıcı salon dekorasyon fikirleri

Yaratıcı salon dekorasyon örnekleri
Kadınlar evlerinin dekorasyonunda belki de en özendikleri bölüm salonlarıdır. Bu yazımızda Yaratıcı salon dekorasyon fikirleri ve örneklerini paylaşıyoruz...

Yaratıcı salon dekorasyon fikirleri

Eve geldiğinizde yorgunluğunuzu atıp, misafirleriniz geldiğinde onları en iyi şekilde nasıl ağırlayabilirsiniz. Rahat şık koltuklar, duvarlarınızı farklı kılan tablolar ile harika salon dekoru yapabilirsiniz. Modern şık bir salon için, sade tavanlar ve parkeler ile zemini oluşturabilirsiniz.
Yaratıcı salon dekorasyon örnekleri 2

Evinizin ferah bir ortamı olması için açık renkte krem, beyaz renklere boyayabilirsiniz. Daha şık bir biçim vermek istiyorsanız renkli duvar kağıdı ya da desenli duvar kağıtlarından yararlanabilirsiniz. Zemin le duvar renkleri uyumlu olmalıdır. Bu sene en çok tercih edilen duvar renkleri arasında açık grinin tonları ve beyaz ve dengi renkleri seçimleri bulunmakta. Ya da dilerseniz duvarlarınızı ahşap ya da taş duvarlar ile de ördürebilirsiniz. Sıra dışı farklı bir salon için bir bölümünü ahşap bir bölümünü beyaza boyamak da mümkündür.
Yaratıcı salon dekorasyon örnekleri 3
Mobilya seçerken şıklığı ile birlikte rahatlığı da göz önüne alınarak tercih yapılmalıdır. Öncelikle salonun büyüklüğüne göre eşya seçimi yapabilirsiniz. Ya da eski koltuklarınızın yüzeylerini değiştirip farklı bir biçim verebilirsiniz. Salonun ortasına sehpa koyacaksanız bu senenin trendi olan mozaik sehpalardan koyup üzerine aksesuarlar yerleştirebilirsiniz.
Yaratıcı salon dekorasyon örnekleri 4
Küçük vitrin üzerine ailenizi anlatan çerçeveler ile süslemeye ne dersiniz? Dilerseniz en çok kullanılan eşyalardan biri de tüm duvarları kaplayan televizyon sehpası da kullanabilirsiniz.
Yaratıcı salon dekorasyon örnekleri 5
Boş kalan alanları da kitap, dergi ve mumlar ile süsleyebilirsiniz. Evin salonun en önemli detayından biri de ışıklandırma sistemidir. Abajurlar ile loş bir ışık yaratabilirsiniz. Daha yoğun ışıklar içinde tavana yerleştirilmiş ışıkları da dilediğiniz zaman açıp, kapatabilirsiniz.

Yorumlar