Bir erkeği aşık etmenin yolları

love mark
Bir erkeği aşık etmenin yolları yazımızda...

Bir erkeği aşık etmenin yolları

Erkekler çoğu zaman kadınları anlamanın zorluklarından bahseder ama onlar da bir o kadar karışık olabiliyorlar. Çoğu kadın karşılık almadan sevmiştir bir erkeği ve onu kendine aşık etmek için kendince bir sürü yol izlemiştir. Siz de eğer birçok yol izleyip başarıya ulaşamadıysanız bir de bu yöntemleri deneyin deriz.
Erkeklerin birçoğu düzenli değildir. Evlerini temizlemek, yemek yapmak kısacası ev işlerini yapmak çoğu erkeğin işine gelmez. Kimisi yapmak ister işinden dolayı zaman bulamaz. Yapmak istemedikleri gibi birde düzensizliği sevmezler. Eve geldiklerinde temiz ve düzenli bir ev aralar. Eğer imkanınız varsa onun bu durumuna yardımcı olabilirsiniz. Sürekli evini temizleyin demiyoruz. İsterseniz eğer neler yapabileceğinizi gösterin ona. Bu onu etkilemek için bir fırsattır.

gelin damat
Burçlar insanlar üzerinde gerçekten önemlidir. Beğendiğiniz erkeğin burcunu öğrenin. Burcunu öğrenmeniz demek onun karakteri ve sevdiği şeyler hakkında tahminlerde bulunmanız demektir. Ona uygun şekilde davranabilirsiniz. Hoşlandığı şeylerden yola çıkarak beğendiğiniz erkeğe küçük sürprizler yapabilirsiniz. Mesela çoğu erkek telefonla konuşmaktan hoşlanmadığını söyler. Yine de herhangi bir bahaneye gerek duymadan ararsanız eğer bu kendisine bile itiraf etmese de onun hoşuna gidecek ve etkilenecektir.
Erkekler bilirsiniz ki dış görünüşe ve doğallığa önem verirler. Asla bakımı elden bırakmamalısınız. Hatta süreceğiniz parlak güzel bir ruj onun dikkatini çekecektir. Ellerinizin bakımına da önem gösterin. Erkekler yumuşak ellerden çok etkilenirler. Aynı zamanda kendi teninize yakışacak bir parfüm de onların koku hafızalarından gitmeyecektir.
gelin çiçeği
Öz güvenli kadınlar erkekleri biraz korkutsa da onları her zaman etkiler. Öz güveniniz yerinde olsun aynı zamanda yardımsever, merhametli ve çocuklarla iyi iletişim kuran kadınlar erkeklerin gözünde her zaman üst sıradadır.
Eğer baş başa olabileceğiniz bir ortam varsa mumlarla süslenmiş bir masa veya benzeri bir romantik masa kurabilirsiniz. Erkekler bu tarz şeylerden de hoşlanmadığını söyler ama yalan. Bu gibi jestler onları etkilemek için bir adımdır.
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır lafı erkekler için de geçerlidir. Zaten yeterince stresli ve yoğun günler geçiriyoruz. Bunun gibi zamanlarda streslerini azaltacak ve yüzlerini güldürecek samimi kadınlardan hoşlanırlar.
Aslında kadınlar ne arıyorsa erkekler de benzeri şeyleri arıyorlar. Kendinizden yola çıkın. Ne olursa aşık olursunuz ona? Elinizden geleni yaptıysanız artık zorlamayın. Demek ki olmayacak demektir. Çünkü bu taktiklerden sonra aşık olacak adam çoktan olacaktır.

Yorumlar