Çocuk odasına ranza fikirleri

Çocuk odasına ranza tavsiyeleri
Çocuk odaları için ranza fikirleri ve ranza örnekleri yazımızda...

Çocuk odasına ranza fikirleri



Yıllar geçse de ranzaların modası hiç geçmiyor. Ailelerin özellikle de birden fazla çocukları varsa genelde tercih ettiği oda takımlarından biridir ranzalar. Bazı kişilerin düşüncesi de iki katlı ranza sistemi kurup alt tarafına çalışma masası ya da dolaplar koyarak da alanı daha geniş tutmak.

Çocuk odası için  ranza tavsiyeleri

Dilerseniz ranzanın alt kısmını çocuğunuzun oyuncaklarını ya da fazlalıklarını da koyabilirsiniz. Düzenli daha güzel bir görünüm için kapaklı sepet kullanmak görsellik açısından daha güzel olacaktır.
Çocuk odası için ranza fikirleri
Ranzanın alt kısmına dilerseniz minder atarak çocuklarınız arkadaşları ile orada oturup oyun oynayabilir. Ranzanın alt kısmını renkli ışıklar ışıklandırma yapıp harika bir çocuk odası dekoru kurabilirsiniz. İki katlı ranzayı iki çocuğunuz rahatlıkla kullanabilir dilerseniz duvar kağıdı ile ranzanın ahşap yüzeylerini kaplayıp farklı bir görünüm oluşturabilirsiniz.
Çocuk odası için ranza örnekleri
Ranzaları çok fazla amaçla kullanabilirsiniz. Kitaplıklı ya da raflı ranza modellerinden birini seçebilirsiniz. O rafları kitaplar ya da oyuncak ile süsleyebilirsiniz.
Çocuk odasına ranza örnekleri
Bu sene renkli ranzalar da moda. Kırmızı ya da mavi ranzalar en trend modellerden. Canlı renkler odaya farklı enerji verir. Ranza rengine göre çalışma masası rengini de aynı uyum içinde seçmelisiniz. Duvarları ferah bir renge boyamak daha geniş bir görünüme yardımcı olacaktır. Böylelikle oldukça şık ve kullanışlı bir oda oluşturabilirsiniz. Takımına çok önem veren bir çocuğunuz var ise; takımın renkleriyle oluşmuş ranzalardan da satın alabilirsiniz. Hem canlı bir görünüm yaratmış olursunuz hem de çocuğunuza güzel bir jest olmuş olursunuz.

Yorumlar