Erkeklerin hoşlandığını anlamanın yolları

hoşlanan erkek davranışları
Erkekler aslında anlaşılması zor olmayan bireylerdir. Duygularını davranışlarıyla oldukça çabuk belli ederler. Olumlu veya olumsuz da olsa duygularını anlamak hiçte zor değildir...
Erkeklerin hoşlandığını anlamanın yolları yazımızda...

Erkeklerin hoşlandığını anlamanın yolları

Eğer bir erkek sizden gözlerini kaçırıyorsa, konuşmalarını kısa tutuyorsa bu davranışından size farklı bir ilgisi olmadığını anlayabiliriz. Çünkü erkekler hoşlandıklarında karşılarında ki bireylerle uzun uzun göz teması kurmayı severler. Bu şekilde hoşlandıkları bireyi etkilediklerini düşünürler.
erkek arkadaş
Aynı ortamda bulunduğunuz da ve birlikte geçirdiğiniz vakitler de sizden hoşlanıyor ise eğer, size ilgisini belli etmek için fırsat arayacaktır. Bu sizinle aynı ortamdayken sizi merak ettiğini belli eden sorular soracaktır. Kalabalık ortamlarda ki sohbetler de sizin canınızı sıkan durumlarda olaya müdahale ederler. Sizin hayatınıza dahil olmaya çalışırlar. Hatta sizi farklı bahanelerle sosyal medyadan takip ediyor olması veya bir bahaneyle telefon numaranızı istemesi, sizden hoşlandığının en büyük belirtisidir. Birlikte bulunduğunuz ortamlar da sizin de konuştuğunuz bir konuda sizinle aynı fikri belirtiyorsa ve bu bahaneyle sizinle konuşmaya çalışıyorsa size bir ilgisi var demektir. Erkekler aslında hoşlandıklarını hemen belli etmek istemezler. Fakat hoşlandıkları kişiyi kaybetme korkusu da vardır. Net ve açık bir şekilde hoşlandıklarını söylemeseler de hareketleriyle sizin anlamanızı beklerler. Ayrıca bu esnada sizin de kendisine karşı bir duygunuz var mı diye kontrol etmek isterler.

Erkeklerin hoşlandığını anlamanın yolları
Elbette bir erkek yaptığınız konuşmalar arasında size hoşunuza gidecek küçük iltifatlar yapacaktır. Görüşmelerin sıklaşmasıyla birlikte artık sizden hoşlanan erkek bir bahaneyle ilk mesajı atacaktır. Mesajlar da size ilgili tavırlar, sizi merak ettiğini belirten davranışlar da bulunacaktır. Sık sık nerede olduğunuzu, kiminle olduğunuzu sorabilir. Size kendinizi önemli hissettirecek derecede, değerli olduğunuzu gösteren davranışlarda bulunacaktır. Sahiplendiğini ve sizi koruyan tavrını belli eden mesajlar atacaklardır. Elbette en önemlisi konuşmalar ilerledikçe size karşı ciddiyetini belli eden cümleler kuracaktır. Eğer bir erkek sizden gerçekten hoşlanıyorsa bu süreci çok fazla uzatmak istemez. Konuşmalardan duygularının karşılıklı olduğunu düşünürse size karşı düşüncelerini açıkça belirtecektir. Sizden gerçekten hoşlanan birisi sizin olumsuz bir cevabınız olsa dahi genelde konuyu hemen kapatmayacaktır. Çünkü gerçekten hoşlanan bir erkek için vazgeçmek oldukça zordur.

Yorumlar