Sevgilinizin annesi ile tanışırken yapmanız gerekenler

kaynana
Sevgilinizin annesi ile tanışırken yapmanız gerekenleri yazımızda derledik...

Sevgilimin Annesi İle Tanışırken Neler Yapmalıyım?

Sevgililik dönemi ciddiyete binince artık aileyle tanışma vakti gelmiş demektir. Haliyle uzun zamandır birlikte olduğunuz kişinin annesi sizi tanımak isteyecektir. Bu durum çoğu kişi için gerilim dolu ve sıkıntılı bir süreç haline gelir. Acaba kendimi sevdirebilecek miyim? Annesiyle iyi anlaşacak mıyım gibi sorular zihnimizi meşgul eder durur. Maalesef kaçış yok. Önünde sonunda anneyle tanışılacak. Peki annesiyle tanışırken neler yapmalıyım diyorsanız işte birkaç ipucu…

Giyim

İlk izlenim önemli olduğu için ilk dikkat çeken de giyiminiz olacaktır. Bu yüzden açık seçik mini elbise, etek gibi giysiler giymekten kaçının. Eğilip kalkarken dekolteye dikkat edin. Fazla dikkat çekici giyinmeye gerek yok en uygunu sade giyinmektir. Tabi gideceğiniz mekan da önemli. Lüks bir restorana spor bir giysiyle gitmek olmaz.
kaynana 2

Kişisel Bakım


Buluşmaya gitmeden önce ağız bakımınıza özen gösterin. Konuşurken ağzınızın kötü kokması felaket olur. Aynı şekilde deodorant ve parfüm kullanmak da oluşabilecek kötü kokuları önler. Anneler kişisel bakıma fazlasıyla önem verirler.

Konuşma Tarzı


Sevgilinizin annesi sizi test etmek için birçok soru sorabilir. Bu sorulara mümkün olduğunca düzgün bir üslup ile oflayıp puflamadan cevap vermeye çalışın. Kaba konuşmalar, argo kelimeler size eksi puan olarak dönecektir. Konuşmak kadar dinlemek de önemlidir. Karşınızdaki insan konuşurken etrafa değil yüzüne bakın. Onu önemsediğinizi gösterin.
Kaynana 3

Davranışlar


Tanışma gününde mutlaka çok heyecanlı olacaksınız. Fakat mümkün olduğunca bu heyecanı yenmeye çalışın. Fazla heyecan yapmak elinizin ayağınıza dolaşmasına sebep olur. Gereksiz sakarlıklar sevgilinizin annesi tarafından beceriksiz görünmenize yol açabilir.

Yeme-İçme


Eğer restoran tarzı bir yere giderseniz çok fazla şey yememeye çalışın. Sofra adabına uymaya özen gösterin. Sevgilinizin annesinin evinde sevgilinizin annesi size bir şeyler ikram edecekse servise yardım etmeyi teklif edin kabul etmezse ısrar etmeyin. Birlikte olduğunuz kişinin annesi böyle şeylere dikkat edecektir. 

Yorumlar