Aşk acısı nasıl dindirilir?

Aşk acısı

Bu yazımızda aşk acısı nasıl dindirilir? hakkında bilgiler vereceğiz...

Her ayrılık sonrası geçirilen sancılı bir süreçtir aşk acısı. Herkesin başından bir defa da olsa geçmiştir. Belki çok uzun, belki çok kısa bir zaman birlikte olup, hayaller, anılar biriktirip, zaman geçirdiğiniz ve üstelik aşık olduğunuz birini unutmaya, onun yokluğuna alışmaya çalışmak elbette ki zor bir durumdur. Onu kaybettiğinizi anladığınız anda hayatınızdaki en değerli varlığı kaybettiğinizi sanırsınız. Sanki hayatınızdaki önemli olan tek şey oymuş gibi düşünürsünüz. Bir daha onun gibi birini asla bulamayacağınızı bile düşünürsünüz belki. Bu durum o kadar can sıkıcıdır ki ayrılık yaşamaya başlayan her insan mutlaka kendini motive edecek, kafasını dağıtacak bir şeyler bulmaya çalışır.
ayrılık


Bu sürece yardımcı olacak bazı önerilerde bulunacak olursak, öncelikli olarak kendinize zaman ayırmalısınız. Yapmak istediğiniz, yapınca mutlu olduğunuz bir şeylerle ilgilenmelisiniz. Onu ve geçmişi hatırlatan her şeyi ortadan kaldırmalısınız. Ona olan sevginizi bir daha asla dile getirmemeye özen göstermelisiniz. Bu zaman diliminde kendinizi salıp, yemek yemeğe vermek yerine spor yapıp düzenli beslenmeye çalışmalısınız. Sosyal medyadan en azından bir müddet uzak durmalısınız. Onun ne yaptığı ile ilgilenmemelisiniz. Eğer aynı ortamda bulunma ihtimalimizin olduğu bir yer varsa oradan uzak durup, onunla aynı ortama girmemelisiniz.

Depresif kadın
Depresif ve efkar dolu şarkıları dinlemek yerine, hareketli sizi adeta canlandıracak şarkılar dinlemelisiniz. Zira bu depresif şarkılar bırakın aşk acısını azaltmayı, bilakis daha çok alevlendirmede en büyük etkenlerden biridir. Bütün bunlara ek olarak sevdiğiniz, yanında kendinizi huzurlu hissettiğiniz arkadaşlarınızla birlikte olmaya, onlarla gezmeye ve çeşitli aktivitelerde bulunmaya çalışmalısınız. Bu süreçte yalnız kalıp kendinizi bir odaya kapatmak doğru olmayacaktır. Güzel hayaller kurmak da bu anlamda sizi rahatlatmaya yardımcı olacaktır. Yaşanan olumsuz duruma iyi tarafından bakmaya çalışmalısınız. Ayrıca kısa bir tatile çıkıp, farklı yerler görmek de aşk acınızı dindirmeye yardımcı olacaktır. 

Yorumlar