Home ofis dekorasyon fikirleri

home ofis
Home ofis dekorasyon fikirleri hakkında bilgiler bulabileceğiniz, ve home ofis dekorasyon örnekleri bulunan yazımız yanında...
Çalışma alanınızın dekorasyonuna başlamadan önce yapmanız gereken ilk şey evinizdeki doğru yeri belirlemektir. Bunun için de evinizin en çok gün ışığını alan yerini tercih etmelisiniz. Bu sayede hem daha verimli çalışırken hem de keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yerinizi belirlediyseniz, sıra mobilya ve aksesuar seçimine geldi demektir. Burada da önemli olan dikkatinizi dağıtacak seçimlerden kaçınmak, ferah tercihlere yönelmek olacaktır.
evde iş

Renk seçimi

Açık renklere yönelin. Beyaz her zaman idealdir. Ortamın daha da aydınlık olmasını sağlar. Mobilya seçiminde açık tonlara yöneldiyseniz, aksesuarlarınızı canlı renklerden seçin. Gözünüzün önünde olan bu objeler, açık renk mobilyanızın üzerinde daha çarpıcı bir hale gelerek, hem eğlenceli görünecek hem de enerjinizin yükselmesine neden olacaktır. Çalışma mekânınızın duvar rengini, mutlaka pastel tonlardan tercih edin. Bu sayede göz yormayan bir mekân yaratabilirsiniz.
evde büro düzeni

Masa yüksekliği

Masa yüksekliği kaliteli konsantrasyonun olmazsa olmazıdır. Zira yüksek masa odaklanmanızı kolaylaştırırken, daha ferah bir ortamda çalışma hissi uyandırır. Tabi burada sandalye seçimini doğru yapmalı, boyunuz ve masanızla uyum sağlayan bir model seçmelisiniz.
evde iş düzeni

Home ofis dekorasyon fikirleri

Az kullanacağınız, elinizin altında olmasına gerek olmayan ürünlerin gözünüzün önünde kalabalık yaratmasına izin vermeyin, kutulara koyarak kaldırın. Eğer medya ile ilgili bir meslek icra etmiyorsanız çalışma odanızda televizyon bulundurmayın çünkü televizyon dikkatin dağılmasına en kolay sağlayan elektroniktir. Masanızın bir köşesine son yılların en moda botaniklerinden bir terrarium koyun. Bakımı kolay bu botanikler, size bir parça daha mutluluk ve huzur verecektir. Yakınınızdaki bir duvara mutlaka bir mantar pano monte edin.
ev ofis
Bu sayede iş programınızı kolayca takip edebilirsiniz. Masanızın üzerini mümkün olduğunca kalabalık tutmaya çalışın. Dikkat dağıtacak tüm unsurlardan kaçının. Az ve öz her zaman iyidir. Kalemlik, notluk gibi en sevdiğiniz kırtasiye eşyalarınızı mutlaka yanınızda bulundurun. Bunlar sizi motive edecektir.

Yorumlar