Kırmızı salon için dekorasyon fikirleri

Kırmızı salon dekorasyonu
Bu yazımızda kırmızı salon için dekorasyon fikirleri sunacağız...
Evinizin salonu herkesten farklı olsun ister misiniz? O zaman kırmızı bir salon dekore edin. Nasıl mı? Bazı renkler enerji verir ve rahatlatır bunlardan bir tanesi de kırmızı renktir. Nasıl bir dekor oluşturabilirsiniz gelin buna bir göz atalım. Beyaz duvarlar, kırmızı ve beyaz renkte koltuklar, koltukların üzerinde kırmızı olan koltuk da beyaz yastıklar, beyaz koltuğun üzerinde de kırmızı yastıklar ile harika bir salon takımı oluşturabilirsiniz.

Kırmızı salon dekorasyonu örnekleri

Yere halı olarak beyazın daha yoğun olduğu kırmızı çizgiler ile birleştiği bir halı kullanabilirsiniz. Boydan boya olan bu sene çok moda olan TV vitrinleri ile salona şıklık katmak mümkün.
Kırmızı salon örnekleri
Vitrin raflarına dilerseniz resim çerçeveleri, kırmızı beyaz biblolar ya da birkaç kitapla süsleyebilirsiniz. Kadınlar evde her şeyin kusursuz olmasını ister. Dilerseniz duvarın bir bölümünü tamamen kırmızıya boyaya da bilirsiniz.
Kırmızı salon dekorasyon tavsiyesi
Salonda ışıklandırma önemlidir. Kırmızı bir salonda beyaz ışık daha güzel duracaktır. İsterseniz koltuk köşelerinin yanına uzun abajurlardan da kullanabilirsiniz.
Kırmızı salon dekorasyon tavsiyeleri
Kırmızının siyah renkle de ayrı bir havası vardır. Kırmızı koltukların yer aldığı ve siyah vitrin ya da yemek masası ile de bir bütünlük oluşturabilirsiniz. Renkler insanların kişilikleri ile de bilgi verir.
Kırmızı salon dekorasyonu örnekleri
Canlı renkleri seviyorsanız bu sizin olaylara daha çok pozitif bakış açınız olduğunu gösterir. Misafirleriniz geldiğinde onların kapıdan girer girmez 'salonun muhteşem' demesini kim istemez öyle değil mi? Salonun büyüklüğüne ve koltuk takımlarınızın renk uyumuna bağlı olarak harika kırmızı bir salon oluşturabilirsiniz.

Yorumlar