Lazer ile zayıflama

lazer yöntemiyle zayıflama
Lazer ile zayıflama konusunda bilmek isteyeceğiniz her şey yazımızda...
Özellikle 19. yüzyılda sanayi devriminin ortaya çıkmasıyla yaygınlaşan obezite son yüzyılın en büyük sağlık sorunlarından biri haline gelmiştir. Dünya Sağlık Örgütündeki( WHO) verilere göre en riskli 10 hastalıktan biri olan obezite başta kardiyovasküler ve endokrin sistem olmak üzere vücudun tüm organ ve sistemlerini etkileyerek çeşitli bozukluklara ve hatta ölümlere yol açabilmektedir. Ayrıca Dünya Sağlık Örgütü’nün son zamanlarda yaptığı araştırmalarda kanserle de yakın ilişkisi bulunmuştur. Bundan dolayı son yıllarda insanlar hem daha sağlıklı olabilmek hem de daha fit görünebilmek için fazla kilolarından kurtulmaya başvurmuşlardır. Bu yollar zayıflama diyetleri, zayıflatan bitkisel çaylar, zayıflama ilaçları, spor yapmak olduğu gibi teknolojinin gelişmesiyle birlikte lazer ile zayıflama da son zamanlarda gündeme gelmiştir. Herhangi cerrahi müdahale gerektirmeyen, ağrı yapmayan, diyet ya da egzersize gerek duyulmaksızın çabuk ve kalıcı bir yöntemdir. Ayrıca çok düşük seviyelerde enerji kullanıldığı için oldukça güvenlidir. Lazer, direk olarak yağ dokularına uygulandığı için deri, damar, sinir gibi diğer dokulara zarar vermez.      

Lazer ile zayıflama uygulaması nedir?

Lazer yoluyla zayıflama yöntemi, vücuttaki fazla yağların alınması için yapılan bir uygulamadır. Bu uygulama için kullanılan diod lazeri ile yağ hücrelerinin zarlarının yapısı değişerek patlatılır. Lazer uygulamasının yapılmasının amacı hem çeşitli bölgelerdeki (göğüs, karın, basen, kalça, bacak, kol gibi bölgeler) fazla yağlardan kurtulmak hem de vücudun şekillenmesini sağlamaktır.

Lazer müdahalesi kaç seans sürer?

Lazer uygulamaları çoğunlukla tek seansla biter ve bu tek seansla yağlardan kurtulunabilir. Fakat seans sayısı yağ dokusunun fazlalığına ve cildin gevşekliğine bağlı olarak artabilmektedir. Her seans yaklaşık olarak 30-40 dakika sürmektedir. Herhangi bir ameliyat gerektirmeyen bu uygulama sonrasında birey herhangi bir problemle karşılaşmadan günlük hayatına devam edebilir.

Lazer uygulaması fiyatı nedir?


Uygulanacak kişi, bölge, seans vb. değişkenlere göre değişebilen fiyat aralığı 2000 TL – 4000 TL arası değişmektedir.

Yorumlar