Mezoterapi ile zayıflama

Mezoterapi
Bu yazımızda mezoterapi ile zayıflama konusunda bilgiler bulabilirsiniz...
Zayıflama konusunda en etkili yöntemler arasında bulunan iğneli ve iğnesiz mezoterapi ile cildin orta katmanına çok ince ucu olan iğneler aracılığıyla zayıflama etkisi yaratan ilaç enjekte edilir. Ağırlıklı olarak iğne ile uygulanan mezoterapi ile zayıflama yöntemi yakın zamanda iğnesiz olarak da uygulanmaya başlandı.

Mezoterapinin zayıflama etkileri nelerdir?

Cildin orta tabakasına enjekte edilen metabolizma hızlandırıcı etkisi olan ilaçlar aynı zamanda yağ yakım görevini üstlenen lipoz enziminin aktifleşmesini sağlar. Mezoterapi yönteminde verilen ilaç kan dolaşımını da hızlandırarak selüliti azaltır. Mezoterapi yöntemi kullanılarak tüm vücut ağırlığında azalma olmaz. Bu yöntem fazla kilo olan bölgeye uygulanarak bölgesel incelme sağlanır. Mezoterapi içi yapılan bu işlemlerde kullanılan iğneler ağrıya sebep olmaz. İşlem esnasında oldukça az hissedilir ve bu yüzden uygulama sırasında anesteziye gerek duyulmaz. Düzenli olarak gidildiği takdirde üç seansta etkileri göz ile görülebilir durumda oluyor. Seansların bitiminde ideal kilosuna ulaşan kişi hissettiği hafiflik duygusu ile artık yeni bir birey oluyor. Kalıcı sonuçlar veren bu yöntemin uzman gözetiminde yapılması gerekiyor.
iğne ile zayıflama

Mezoterapinin yan etkileri nelerdir?

Zayıf bir ihtimal de olsa bünyeye göre değişebilen yan etkileri mevcuttur. Küçük kızarıklıklar ve hafif şişmeler oluşabiliyor ancak bu durum geçicidir. Özellikle bu işlem için uzman kişiler tercih edilmelidir.

Mezoterapi hangi bölgelere uygulanır?

Mezoterapi bölgesel zayıflama için kol, karın, diz içi, basen, yan simit, bacak ve sırt gibi kiloya elverişli olan bölgelere kolaylık ile uygulanıyor. Düzenli olarak seanslara gidildiğinde ortalama 10-13 seans sonra 10-15 cm incelme ve 8-9 kilo zayıflama görülüyor.

Mezoterapinin diğer etkileri

Zayıflama amacı için uygulanan bu yöntem aynı zamanda kırışık yok etme, ciltte bulunan kusurları giderme, selülit sorununu ortadan kaldırma, cildi sıkılaştırma ve saç dökülmesini engelleme gibi pek çok duruma etki ediyor.

Mezoterapi ile zayıflama seans ücreti

Yapılan kuruma göre değişen seans fiyatı 100 TL ile 250 TL arasındadır.

Yorumlar