Ultrashape ile zayıflama

ultrashape
Yaz gelmeden hızlı zayıflamak isteyen kadınlar için alternatif yöntemlerden UltraShape ile zayıflama bu yazımızın konusu...

UltraShape ile zayıflama

UltraShape, yağ hücrelerini seçici olarak yok etmek için odaklanmış, darbeli ultrason enerjisini kullanan vücut şekillendirme prosedürüdür. Liposuction'dan farklı olarak, UltraShape ameliyatsızdır. Bu yüzden uygulama için anestezi ya da uygulamadan sonra iyileşme süreci gerektirmez. UltraShape, ısı tüketen veya dondurucu yağ kullanan diğer yağ azaltma işlemlerinin aksine neredeyse ağrısızdır ve istenmeyen herhangi bir tedavi belirtisi bırakmaz. Yan etkinin olmamasının yanında, sonuçlar da bazen ilk tedaviden sadece iki hafta sonra bile hızlı bir şekilde görülebilir

UltraShape nasıl zayıflatır?

UltraShape'in yumuşak ultrason enerjisi, vücuttaki yağ hücrelerinin duvarlarını yok eder ve bu yağları trigliserit formunda bırakır. Bu trigliseritler daha sonra karaciğerde işlenir ve doğal olarak vücuttan atılır.

Neden UltraShape?

UltraShape, diyet ve egzersizle yok edilemeyen yağları yok eder. Bunlara yaparken de çevreleyen doku, sinirler veya kaslara zarar vermez veya ağrı oluşturmaz. Vücutta iki ana yağ türü vardır: iç organ (organların etrafında oluşan yağ) ve deri altı (cildinizin yüzeyinde oluşan yağ). Doğru yeme ve egzersiz iç organ yağlarının azalmasına yardımcı olabilir, ancak deri altı yağlarını kaybetmek o kadar da kolay değildir. UltraShape diyet ve egzersize dirençli inatçı karın yağını hedefler ve kısa sürelerde bu yağı ortadan kaldırır.

UltraShape ile uzun süreli sonuçlar elde edilebilir mi?

Ultrashape yönteminde hedeflenen yağ hücreleri yok edilir ve yok edilen bu yağ hücreleri %90 oranla yeniden büyümez. Fakat hedeflenmeyen komşu yağ hücrelerinde boyut artışı gözlemlenebilir. Bu nedenle en iyi sonuç için diyetle ve egzersizle desteklenen sağlıklı bir yaşam tarzını korumak önemlidir.

UltraShape kaç paradır? UltraShape fiyatları

Maliyetler doktorlar ve ülkenin farklı alanları arasında değişiklik gösterebilir. UltraShape fiyatı 500-1000 TL arası değişmektedir. Genelde başarıya ulaşmak için 3 tedavi önerilirken, doktorlar ihtiyaç duyulan tedavi sayısını belirleyecektir.

Yorumlar