Ender Saraç'ın zayıflamak için önerileri

Ender Saraç'ın zayıflamak için önerileri
Neredeyse her kadının hayalidir; zayıf bir vücuda ve idealindeki kiloya sahip olmak... Bu hedef doğrultusunda kadınlar zayıflamak ve güzel bir vücuda sahip olmak amacı ile birçok yöntem kullanırlar. Bu alanda birçok diyetisyen ve doktor da çalışmalarını sürdürmektedir. Alanın başarılı doktordan birisi de Ender Saraç dır. Ender Saraç'ın zayıflamak için önerileri yazımızda...

Ender Saraç'ın zayıflamak için önerileri günümüzde birçok kişi tarafından denenmiştir ve kesin sonuçlar elde edilmiştir. Tabi ki asıl önemli nokta bu öneriler esnasında istikrarlı olabilmektir.
Ender Saraç kısa sürede kilo vermek isteyenlerin günde 2 öğün ve protein ağırlıklı beslenme tavsiye etmektedir.
Sabahları 1 saat tempolu yürüyüşün ardından geç kahvaltı tavsiye eden Ender Saraç (10:30-11:00) protein ağırlıklı kahvaltı tavsiyesi şöyle; 1 adet katı yumurta, 2-3 adet hafif acı sivri biber, 1 dilim çavdar ekmeği, limon sıkılmış bol miktarda tepeleme yeşillik ve 3-4 çorba kaşığı kadar ekşimik (çökelek) peynirinin üzerine hafif çörek otu ve zeytinyağını gezdirerek tüketin.

Öğle yemeği yok arada çok açıkıyorum diyenler yarım kahve fincanı kadar tuzsuz sarı leblebi yiyebilir yanına 2 3 adet yeşil elma dilimi katabilirler.
Akşam yemeği mutlaka protein ağırlıklı hafif ve erken yenilmeli.
Ana yemek olarak: Yağsız ızgara et, ızgara köfte, derisiz ızgara ya da haşlama tavuk göğüs, mevsim balığı gibi ızgara derisiz bir balık, hindi şiş, yumurta beyazından omlet, glisemik indeksi düşük olan; nohut, börülce, barbunya fasulyesi, yeşil mercimek, sarı mercimek, kırmızı mercimek gibi B vitamini içeren bağırsak çalıştıran kansere karşı koruyan kolestrol düşüren ve aynı zamanda da kas yapımına da yardımcı olan bitkisel proteinlerden birini tercih edebilirsiniz.
Ana öğünün yanında: Haşlanmış kabak, taze fasulye, semiz otu gibi hafif hazmı kolay bir sebze yemeği veya ızgara mantardan birini tercih edilebilirsiniz.
Salata: Biraz nar ekşili bol limonlu yağsız kocaman bir yeşil salata yiyebilirsiniz.
Meyve: Şekersiz meyvelerden; taze yaban mersini, yeşil elma, kivi, ananas, yanısıra çilek ve vişne gibi az şekerli meyvelerden küçük bir avuç kadar yiyerek günlük vitamin ve anti oksidan açığınızı büyük ölçüde kapatmış olursunuz.
Ender Saraç'a göre zayıflamak için en önemli unsur içecekler.

Ender Saraç zayıflama çayı

Diyet ve zayıflama alanında büyük başarıların altına imzasını atan Ender Saraç, üretmiş olduğu zayıflama çayı ile de birçok kişinin ilgisini çekmiştir. Ender Saraç'ın üretmiş olduğu bu zayıflama çayı aynı zamanda bölgesel olarak zayıflamayı da kolaylaştırmaktadır. Özellikle Ender Saraç'ın özel doğal zayıflama çay tarifi yaz aylarında kilo vermeyi oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu çayın malzemeleri de kolay bir şekilde temin edilebilecek malzemelerdir.
Özel doğal zayıflama çayı malzemeleri:
- 2 diş sarımsak
- Bir yemek kaşığı limon suyu
- Bir tutam zencefil
- Bir su bardağı dolusu oda sıcaklığında su
- Bir çay kaşığının yarısı kadar bal
Zencefiller su ve sarımsak ile kaynatılıp soğuduktan sonra limon suyu ve bal eklenir ve dinlenmeye bırakılır ve çay hazır hale gelir. Bu çayın her gün iki öğün öncesinde içilmesi tavsiye edilir. Düzenli bir şekilde tüketildiğinde ise ciddi oranda ve sağlıklı bir şekilde kilo verildiği gözlemlenecektir.

Ender Saraç detoks çayı

2,5 litre suya yarım tatlı kaşığı ingiliz karbonatı onun üzerine yarım limonu sıkın kaynarken içerisine de iki tane kabuk tarçın, 2 tatlı kaşığı yasemin, 2 tatlı kaşığı yeşil çay, 5-6 adet parmak ucu kadar zencefil, 5-6 adet tane karanfil bunlar 5-6 dakika demlensin süzün soğuduktan sonra içebilirsiniz.

Ender Saraç zayıflama kürü

Ender Saraç'ın tavsiye ettiği hızlı kilo verdiren kürlerden birisi de ılık sudur. Her gün ılık ballı suyun içinde bir kaç damla limon suyu eklenerek tüketilmesini tavsiye eden Saraç, bu yöntemle de hızlı bir şekilde kilo verileceğini ifade etmektedir.

Yorumlar