Çatı katı dekorasyon fikirleri

Çatı katı dekorasyon örnekleri
Çatı katı dekorasyon fikirleri sunduğumuz yazımız sizlerle...
Çatı katları hiç bir işe yaramaz gibi görünse de bir beyin fırtınası ile çıkacak fikirlerle altın gibi değerlenebilecek yerlerdir. Çatı katlarını ister çocuğunuz için oyun odası, ister eşinize çalışma odası, ister hobi odası hatta spor yapabileceğiniz spor odası hatta ailenizle keyifli dakikalar geçirebileceğiniz küçük bir sinema salonu yaratabilirsiniz. Her şey sizin hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza kalmış durumda.
Çatı katı dekorasyon örnekleri 2
Ama asla orayı bir kiler veya depo olarak harcamayın. Yani benim evimde oda çok diyorsanız onu bilemeyiz ama bu altın gibi durdukça değeri artan odanızı güzel şeyler ile değerlendirebilirsiniz. Mesela ailenizin hobi odası ne dersiniz müthiş bir fikir değil mi? Hepinizin istediği sevdiği hobileri bulunduran bir oda cennette açılan bir kapı gibi olmaz mı? Eşinizin çalışması için bir oda çocuklarınızın oyun oynayabileceği sizin ise biraz kafa dinleyip kitap okuyabileceğiniz bir oda.
Çatı katı dekorasyon örnekleri 3

Kulağa hiç de fena gelmiyor değil mi? Hatta hemen şimdi başlayın düşünmeye nasıl değerlendirebilirsiniz. Bu altından fırsatı diye alın eşinizi çocuklarınızı yanınıza karar verin birlikte alacaklarınızı zevklerinize isteklerinize renklerine karar verin ve bir liste yapın. O listeye göre alışverişe sonrasına sıvayın kolları değerlendirin o cennetten bozma odanızı...
Çatı katı dekorasyon örnekleri 4

Köşelerdeki üçgen kullanılamayan alanları gömme dolaplarla değerlendirmek en doğru tercih. Bunun yanı sıra çatı katları genelde aydınlatma problemi yaşanabilecek alanlar olduğu için ışıklandırma özel olarak seçilmeli.
Çatı katı dekorasyon örnekleri 5
Çatı katlarının tavan yüksekliği alçak olduğu için yaz aylarında sıcak olabilmekte, sıcak geçen yazlar için klima tercih edilebilir. Yaz aylarının aksine çatı katları kış aylarında normalden soğuk olacağı için izolasyon önemli çatı katları kışın soğuk olmaması için içeriden de izolasyon yapabilirsiniz. Çatı katları açık renkle boyanması daha geniş ve ferah bir his yaratacaktır.

Yorumlar