Genç kızlar için dekorasyon fikirleri

Genç Kızlar İçin Dekorasyon Fikirleri
Kişisel özel alan en çok genç kızlar için önemlidir. Bu yazımızda “Genç kızlar için dekorasyon fikirleri”nden bahsedeceğiz...


Genç kızlar hayatının en güzel zamanlarını, heyecanlarını, üzüntülerini, kavgalarını, şarkılarını, hayallerini en özel olan alanları olan odalarında yaşar. Bir genç kızın sığınağıdır odası. Bir gün posterler asılırken, bir gün kararır odanın ışığı, bir gün pembe isterken her yeri, bir gün yeşil, bir gün siyah ister. Her şey değerlidir, saklamak ister. Odası küçük olsa da, büyük olsa da fark etmez yeter ki ona özel olsun.

Odanız tarzınızı yansıtsın


Genç kızların normalde içleri kıpır kıpır olur. Az eşya her zaman her koşulda rahatlık demektir. Yatağınız, dolabınız varsa yeterli olacaktır ama ben eşya severim diyorsanız odanızın ortasına bir sandık koyabilirsiniz. Şimdi ne işe yarar bu sandık? Vintage bir tarz yaratacaktır. Dergi, kitap vs. dağınıklığı ortadan kaldıracaktır. Arkadaşlarınız mutlaka geliyordur. Hem masa olarak hem üzerine oturmak için kullanabilirsiniz. Odanızın kalanıyla uyumlu olması durumunda sandık odanıza şıklık katacaktır.

çerçeve örnekleri

Tablo çerçevelerine özen gösterin


Odanızda tablo varsa (ki olmalı) çerçeveler çok önemli, çerçevelere özen göstermelisiniz. İçinde sizin ve sizin için değerli olan herkesin, her şeyin fotoğrafları olan çerçeveler. Her baktığınızda gülümsetecek harika anılar. Şekli, büyüklüğü sayısı size kalmış fakat o fotoğrafları çıkartması bile ayrı bir heyecan yaratmıyor mu?
Eğer çerçevelerden sıkılırsanız, ip askısı yapabilirsiniz. Odanızın istediğiniz bir duvara 1 metre kadar hasır bir ip sabitleyin. 1 milyoncularda bulabileceğiniz minik mandallardan alabilirsiniz. Bulamazsanız hiç fark etmez normal mandallar bile olur. Fotoğraflarınızı bu ipe mandallarla tutturun. Kolay gelsin...
cibinlik örnekleri

Cibinlik tercih edebilirsiniz


Yatağınız için cibinlik alabilir ya da kendinizde yapabiliesiniz. Yazın sivrisineklerden korunma lüksü sağlaması yanısıra her sabah uyandığınızda kendinizi prenses gibi hissedeceğinize emin olabilirsiniz.

ayna örnekleri

Aynalar size ne kadar güzel olduğunuzu söyler


Genç kızların en sevdiği objeler kuşkusuz aynalar. Bir odaya bir, iki, üç ne kadar fazla ayna o kadar mutluluk. Şekli, büyüklüğü fark etmez o aynalar sizin en yakın sırdaşınızdır çoğu zaman. En güzel yerleri hak ederler.


sticker örnekleri

Odanızı çok şık stickerlerle süsleyebilirsiniz


Mağazalardan ya da internetten alabileceğiniz şık ve uygun fiyatlı stickerlerle dolaplarınızı ve duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra aldığınız kıyafetlerinizin etiketleri artık şekilli ve daha sonra başka bir yerde kullanılabilir şekilde tasarlanıyor ya da dergilerden çok beğendiğiniz bir resmi de uygun yerde kullanabilirsiniz. Dolabınızın üzerine, aynaların kenarlarına bunları yapıştırın. Hayatınıza renk katın.

avize örnekleri

Avizeniz enerjinizi yansıtır



Avizeniz için çok pahallı bir tercih yapmak zorunda değilsiniz harçlıklarınızdan biriktirdiklerinizle, sayısı günden güne artan yapı marketlerden uygun ve şık bir model bulabilirsiniz ya da avizeniz düz-klasik bir avizeyse kendinize bir sarkıt alın ve ışığınızı değiştirin. 

Genç kız yatak örneği


Genç Kızlar İçin Dekorasyon örneği

Genç kızlar İçin yatak odası fikirleri

Genç Kızlar İçin yatak odası

Genç Kızlar İçin Oda Fikirleri

Yorumlar