Mutfak dekorasyonuna dair fikirler

Mutfak dekorasyonu
Mutfak dekorasyonuna dair fikirler ve öneriler yazımızda...

Mutfak dekorasyonu için sizlere harika fikirler vereceğiz. Vereceğimiz fikirleri uygulamadan önce lütfen mutfağınızın yapısını göz önünde bulundurun. Unutmayın ki mutfak dekore edilirken mutfağın yapısı, genişliği ve kullanım alanları çok önem taşır bundan dolayı her mutfak yapısı için ayrı fikirler uygulanmalıdır.
1. Öncelikle mutfak dekorasyonu için yapmanız gereken ilk şey temiz, ferah ve rahat bir mutfak tasarlamaktır.

Mutfak dekorasyonu fikirleri

2. Mutfağınızın yapısı nasıl olursa olsun mutfağınızda çok koyu ve boğucu hava veren renkler kullanmayın.
3. Büyük bir mutfağınız varsa mutfak dolapları için en ideal renkler kırmızı ve mor renkleridir. Bu renklerin yanında beyaz rengi kullanırsanız şahane bir mutfak dolabı tasarlamış olursunuz.

Mutfak dekorasyonuna örnekleri

4. Mutfağınız büyükse yuvarlak veya dikdörtgen bir masa iyi bir seçim olacaktır.
5. Küçük bir mutfağınız varsa bunu daha geniş ve büyük göstermenin en başarılı yolu beyaz mutfak dolapları kullanmaktır. Aynı şekilde mutfak perdenizi de açık tonlarda seçin ve perdenin kumaşının ışığı geçiren ve ferah gösterecek cinsten olsun. Küçük mutfaklarda boş bir duvara ayna koymanız mutfağınızı daha büyük gösterecektir. Aynı şekilde kullanım alanı dar olan mutfaklarda küçük bir yemek masası kullanın ve küçük sandalye tercih edin. Küçük mutfaklar için en ideal masa katlanabilir masa ve sandalyedir. Böylece kullanım alanınızı genişletmiş olursunuz.

Mutfak fikirleri

Mutfağınızda daha fazla boş alana sahip olmak istiyorsanız küçük ve fazla sayıda dolap yaptırın böylece her eşya için ayrı yer oluşur.

Mutfak dekorasyonu örnekleri

Mutlu yaşam dileklerimizle...


Yorumlar