Mutfak perdesi seçerken işinize yarayacak fikirler

perde

Bu yazımızda mutfak perdesi seçerken işinize yarayacak fikirleri derledik...


Mutfak özellikle ev hanımlarının evde en fazla vakit geçirdiği yer dolayısıyla buranın temizliği, rahatlığı ve kullanışlı olması çok önemlidir. Bundan dolayı mutfak perdesi seçerken işinize yarayabilecek bazı fikir ve tüyolar paylaşacağız sizlerle.
Öncelikle mutfak tasarımında en önemli şeylerden bir tanesi mutfak perdesidir ve bunu göz önünde tutarak mutfak tasarımı yapılmalıdır.
Perde modelleri

1. Mutfak perdesi seçerken mutfak dolaplarının rengini göz önüne alın ve ona uygun seçim yapınız.
perde çeşitleri

2. Mümkün olduğu kadar açık renkler tercih etmeye çalışın çünkü açık renkler güneşi ve gün ışığını çeker buda mutfağınızın daha ferah ve aydınlık olmasını sağlayacaktır.
perde örnekleri

3. Mutfak perdesi seçerken perdenin kumaşına çok dikkat ediniz. Perdenin nem ve ısıya dayanıklı bir kumaştan seçilmesi gerekiyor.
stor perde

4. Genel olarak mutfak için en uygun ve ideal seçim stor perdelerdir çünkü mutfakta kullanımı çok kolay ve rahattır.
pembe mutfak perde

5. Mutfağınızda daha enerjik, canlı ve neşeli olmak için çiçek desenli veya pembe tonlarında perdeler seçiniz.
çiçekli mutfak stor perde

6. Abartılı ve aşırı süslü perdelerden uzak durunuz çünkü mutfak için bu iyi bir seçim olmaz ve mutfağınıza kötü bir görüntü katar.
sade mutfak perde

7. Mutfak için perde seçerken perdenin kolay takılıp çıkartılması ve kolay temizlenmesi çok önemlidir çünkü mutfak perdeleri en çok kirlenen perdelerdir dolayısıyla ile yıkaması kolay olan ve kir tutmayan perdeleri seçmenizde fayda var.
Mutlu yaşam dileklerimizle...


Yorumlar