Üst bedeninizi ince gösterecek tavsiyeler

Üst bedeninizi ince gösterecek fikirler
Üst beden kıyafet seçimiyle daha ince ve daha zayıf gösterecek taktikleri sunduğumuz bu yazı üst bedenini ince göstermek isteyen kadınlar için önemli tavsiye ve ipuçları içeriyor...



İlk önemli taktik kapatmak istediğiniz yere koyu renk göstermekten mutluluk duyacağımız yere daha açık renk, dikkat çekici giyinmelisiniz bu durumda üst bedenimiz kilolu ise koyu rengi yukarı alt bedenimiz daha zayıfsa açık rengi ve desenleri ise altta kullanmalısınız.
Yatay çizgiler insanı daha geniş gösterdiği sanırım bütün kadınlar tarafından bilinmektedir, dikey çizgiler kullanmak zayıf görünmek için önemli; dikey çizgilerden vazgeçmemelisiniz.
Zayıf görünmenin önemli kurallarından biri de kendi bedeninizde yani doğru bedende kıyafetler giymenizdir.
Ne bedeninizden büyük kıyafetler seçmemelisiniz bu sizi olduğumuzdan daha kısa, ne de bedeninizden küçük kıyafetler seçmemelisiniz bu kıyafetlerse sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. O yüzden ne çok dar ne çok bol tam anlamıyla kendi bedeninizdeki kıyafetleri tercih etmelisiniz.
Duruş zayıf görünmede en önemli noktalardan biridir dik durmak çok önemli eğer ilk başta zayıf görünmek istiyorsanız ne giyerseniz giyin kambur durursanız giydiğinizin hiçbir anlamı kalmaz mutlaka dik durmanız gerekir eğer kambur durursanız, üst bedeniniz olduğundan çok daha kilolu görünecektir. Her zaman dik durun omzunuz ne çok yukarıda ne de çok aşağıda olsun kendinizi rahat bırakın ve sadece dik durmaya odaklanın.
Zayıf görünmede bir diğer etken iç çamaşırı seçimi, büyük sütyen ölçüsüne sahip kadınlar olduklarından kilolu gösterir, eğer üst bedeninizde bir fazlalık varsa mutlaka toparlayıcı sütyen tercih edilmelisiniz.
Saçları toplama şekliniz bile zayıf görünmede önemli rol oynar eğer saçınızı yukarıda sım sıkı bir at kuyruğu yaparsanız üst bedeniniz olduğundan çok daha ince görünecektir.
V Yaka giysiler sizi olduğunuzdan daha zarif ve ince gösterir silüetinizi daha dar gösterdiği için siz olduğunuzdan çok daha zayıf görünürsünüz.

Yorumlar