Banyo depolama fikirleri

Banyo depolama önerileri

Modern şehir hayatı kuşkusuz, alan kaplama kaygısı fazla olmayan kır hayatına tezat bir şekilde depolama sorununu ortaya çıkartmakta. Küçük ya da büyük banyonuz nasıl olursa olsun doğru tekniklerle dekore edildiğinde sonuç harika olacak. Daha düzenli ve estetik bir banyo için banyo depolama fikirlerini derledik...

Banyo depolama tavsiyeleri

Küçük banyolar için dekorasyon fikirleri

Banyonuz dar alanlara sahip ve yüksek tavanlı ise duvarlara bir göz atmanızda fayda var. Bir buçuk metre yüksekliğinden sonra asılacak açık renkli ince uzun sepetler, el havluları yahut temizlik ürünleri için yeterli alanlar oluşturabilir. Ya da bir duvarı eninden kaplayacak uzun bir rafın yerine otuz kırk santim genişliğinde küçük raflar ile simetrik görünümler elde etmek daha düzenli ve geniş bir banyo hissi verecektir.
Banyo  raf
Mevcut bulunan dolabınızın boyutları kadar içini nasıl kullandığınız da önem teşkil eder. Örneğin raflar arası genişlik fazla ise hem ucuz hem de düzenleyici işlev sağlayan bez raflar kuşkusuz işinizi kolaylaştıracak ya da dolap kapaklarına asılabilen plastik kaplar iyi birer fikir olabilecektir. Bir başka bölüm ise lavabonun altı, tam olarak kaplayabilirsiniz ama dikkat, lavabonun yan taraflarını iki ince dolapla kaplamak kimi zaman yanlış bir fikir olabiliyor. Lavabo aynasının üst tarafına monte edilebilecek enlemesine bir dolap pekala daha rahat bir görünüm sağlayabilir.
Büyük banyo

Büyük banyolar için dekorasyon nasıl olmalı?

Banyonuzun büyük olması sizde yerleştirme sorununuzun olmadığı algısını yaratabilir ama dikkat edin, bu tehlikeli bir düşüncedir. Çok sayıda mobilya ile karmaşık göstermek yerine az sayıda rahat ama boş hissi yaratmamak mümkün. 
banyo havlu
Örneğin iki orta boy kalın banyo dolabı yerine bir büyük banyo dolabı ve tam karşı duvarına ahşap bir havluluk yerleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Tabi ki asimetrik monte edilmiş havluluk da iyi fikir olabilir.

Yorumlar