Banyo için dekorasyon fikirleri

Banyo dekorasyon
Bu yazımızda banyo için dekorasyon fikirleri sunuyoruz...

Banyo için dekorasyon fikirleri neler?

Banyolar evlerimizin; en mahrem, en özel ve en küçük yaşam alanlarından biridir. Nedense bu alanların dekorasyonu söz konusu olduğunda, hep alışılagelmiş çizgiler ve kurallar üzerinden hareket edilir. Oysaki yenilikçi dokunuşlarla, birkaç pratik fikirle, ne kadar küçük olursa olsun evinizin diğer alanlarında olduğu gibi son derece kişisel zevkli görünümler kazanmak mümkün. Banyo için dekorasyon fikirleri neler ve küçük dokunuşlarla nasıl daha güzel bir hale getirebiliriz?
Banyo örneği

Modern bir banyoya klasik ayna

Eğer banyonuzun atmosferi modernse, lavabo üzerine klasik bir ayna takarak tezatlıklardan oluşan keyifli bir hava yaratabilirsiniz. Tabi tercihinizi böyle bir aynadan yana kullanıyorsanız, banyonuzda ki bazı materyalleri de klasik seçmeniz gerekir. Mesela havlular, sabunluk ve diş fırçalıklar ya da paspaslar…
Banyo tasarım

Çiçek kullanın

Eğer banyonuz ışık alıyorsa, lavabonun kenarına ya da yerde bir köşeye koyacağınız bitkiyle daha taze bir atmosfer yaratabilirsiniz. Farklı renk ve tarzlardaki çiçekleri doğru yerlere yerleştirerek, banyonuzu ideal görüntüye kavuşturabilirsiniz.
Banyo fikirleri

Stickerlarla eğlenceli hale getirin

Eğer banyonuzu monoton havasından kurtarmak istiyorsanız, stickerlar en kolay çözüm olacaktır. Çamaşır makinenizi ya da kurutma makinenizi, banyonuzun genel renk ve tarzına uygun seçeceğiniz stickerlarla kaplamak, alışılagelmişin dışında banyonuza eğlenceli bir hava katacaktır.
Banyo

Depolama alanları oluşturun

Sanılanın aksine banyolarda havluların kapı arkasına asılması, krem ve bilumum kozmetik ürünlerinin lavabo kenarlarına konulması dağınık bir görünümün oluşmasına sebep olmaktadır. Banyonuzda kapaklı şık dolaplar kullanarak bu göz yoran dağınıklığın ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.

Raflar kullanın

Banyonuzun tonlarına zıt renkte bir raf köşesi yapabilirsiniz. Bu rafları alanınız müsaade ettiğince, daha sağda daha yukarıda gibi birbirine asimetrik bir şekilde takmanız daha modern bir hava katacaktır. Üzerini; mumlar, küçük çerçeveler ve aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Bu sayede banyonuzda daha sıcak bir atmosfer oluşacaktır.

Yorumlar