Ev dekorasyonu için Çin alışveriş siteleri

Ev dekorasyonu için Çin alışveriş siteleri
Ev dekorasyonu için 3 Çin alışveriş sitesi hakkında bilgi vereceğimiz yazımızda Çin'den alışveriş yaparken dikkat etmeniz gerekenlerle ilgili bilgiler de bulunmakta...
Çin'den yapılan alışverişlerde ticari amaçla olmayan bireysel siparişlerde 30 Euro altı için herhangi vergi ödenmemekte, Türkiye ile kıyaslandığında yarı yarıya fiyat farkı olan ürünler büyük avantaj sağlamakla birlikte genel olarak Çin firmaları ürünlerin gümrüğe takılmaması için fiyatını düşük göstermektedir.

Çin'den gelen ürün gümrüğe takılırsa ne olur?

Çin'den gelen ürün gümrüğe takılırsa %20 gümrük ödersiniz (ürün fiyatının 1/5'i), bu ödemeyi PTT Kargo görevlisine yapabilirsiniz.

Çin'den gelen üründe kg limiti var mı?

Çin'den gelen ürünlerde limit 30 kg dır.

Çin'den alınan ürünler ne zaman elinize ulaşır?

Eğer fazla ücret ödeyerek hızlı kargo tercih etmezseniz 15 ile 30 gün arasında ürünler elinize ulaşacaktır.

Çin'den yapılacak alışverişler için tavsiyeler nelerdir?

Ürün siparişlerinizi çalıştığınız iş yerine adresine isteyecekseniz PTT Kargonun sizi rahat bulabileceği düşüncesiyle şirket adını yazmayın. Gümrük görevlisi şirket adına işlem yapıldığını düşünerek farklı gümrük prosedürüne tabi tutabilir. Ayrıca Çin e-ticaret sitelerinde Air Mail (Çinin PTT'si) kargo ücretsizdir fakat kargo takip kodu için ücret ya da belirli bir limitin üzerinde (örneğin 10 Dolar) alışveriş şartı aranır mutlaka kargo takip kodlu ürün siparişi verin, kargo takip kodu olmayan siparişler kaybolabilmekte ve bulunması imkansız hale gelmektedir.
Ayrıca İnternet'ten alışverişle ilgili En güvenilir İnternet alışveriş siteleri nasıl anlaşılır yazımıza bakabilirsiniz.
Gelelim Çin'den gönül rahatlığıyla ev dekorasyon siparişi verebileceğiniz sitelere.
dx.com
dx.com
Dealextreme'den Uygun fiyatla en İyi dekorasyon ürünlerini satın alabilirsiniz.
banggood.com
banggood.com
Banggood.com online mağazasında ilginç ve kullanışlı dekoratif aydınlatma ürünlerinden, duvar stikerlerine kadar çok çeşitli ev dekorasyon ürünlerini yüksek kalite ve rekabetçi fiyatlarla satın alabilirsiniz.
buyincoins.com
buyincoins.com
BuyInCoins.com - Rakipsiz fiyatları ve dünya çapında ücretsiz gönderim imkanı ile yüksek kaliteli ev ve bahçe dekorasyon ürünlerini geniş bir ürün yelpazesinde sunan online alışveriş mağazası.

Yorumlar