Bahçe için dekoratif sandalye modelleri

Bahçe sandalye modelleri
Bahçe için dekoratif sandalye modelleri dekorasyon bölümümüzün yeni yazısı...
Havaların ısınmasıyla birlikte en çok kullandığımız alanlardan birisi de bahçelerimizdir. Evde dinlenmek için geçirdiğimiz zamanın büyük bir kısmını burada geçirmemiz mümkün. Bu sebeple kullanabileceğimiz pek çok dekoratif sandalye alternatifi arasında kullanım ihtiyacınıza uygun olanını seçmeniz mümkün.
Rattan sandalye modelleri

Rattan sandalye modelleri

Bu tür sandalyeler hem konforlu olduğu gibi hem de bahçe içi kullanıma oldukça uygundur. Pek çok dekoratif alternatifini bulmak da mümkün. Seçiminizi yapmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli husus da sandalyenin malzemesinin orijinal olması mümkünse sertifikalı garantili bir ürün olmasını tercih edin. Bahçelerde mobilyaların nem ve yağmur görmesi muhtemel olacağı için neme dayanıklı kolay temizlenebilen ürünün yapısı itibariyle çabucak bozulmayacak kısacası verdiğiniz paraya değecek bir mobilya almanız tavsiye edilmektedir.
Katlanabilir yuvarlak sandalye

Katlanabilir yuvarlak sandalyeler

Eğer ki bahçeniz ufaksa yerden tasarruf etmek amacıyla rahatlıkla kaldırabileceğiniz katlanabilir özelliği olan sandalyeleri de tercih edebilirsiniz. Normal sandalyelere göre oturması daha rahat bu sandalyeler, belli bir süre oturduktan sonra rahatsızlık vermeyeceği gibi rattan mobilyalara göre daha uygun fiyatlıdır. Malzemesinin bez olması sebebiyle silinebileceği için temiz tutmak daha kolay olacaktır sizin için. Suni deri sandalyelerde yırtılma ve kararma gibi sorunlar yaşanabiliyor iken siz kolaylıkla yıkanabilen bir tercih yaparak doğru bir karar vermiş olacaksınız. Seçim yaparken bütçenizi de dikkate almanız gerekiyor ise eğer hem bahçenize sportif bir hava katar hem de kolay kullanımıyla fazla yer kaplamaz.
Bank modelleri

Bank modelleri

Dekoratif olabilecek diğer bir alternatif de bahçelerinizde kullanabileceğiniz çeşitli minder ve yastıklarla dizayn edebileceğiniz banklardır. Bank sandalyelerin en güzel avantajlarından biri oturma kişi sayısının fazlalığı ve kendi isteğinize ve hayal gücünüze bağlı olarak çeşitlendirebilir olmanızdır. Fazlasıyla kullanışlı sevdiklerinizi ve misafirlerinizi büyük bir zevkle ağırlayabileceğiniz güzel bir köşe yaratmanıza imkan sağlayacaktır.

Yorumlar