El gençleştirme uygulamaları

El gençleştirme
Güzellik kategorimizin yeni yazısı El gençleştirme uygulamaları yayında...
Vücudunuzun yaşlılık izlerinin en net görüldüğü bölgelerden biri de ellerinizdir. Birçok işte ön plandadırlar. Özellikle kadınlarda sıcak sudan soğuk suya, deterjandan ve zamanla yaşanılan hayat sıkıntılarının patlak noktasıdır elleriniz.

El gençleştirme yöntemi

Her alanda olduğu gibi ellerinizi de lokal anestezi ( bölgesel uyuşturma )altında eski haline çevirebilirsiniz. Bu işlemi uzman doktor kontrolünde plastik ve estetik cerrahi bölümünde yaptırmanız mümkün. Bu işlem yarım saat gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz. Kaybetmiş olduğunuz yağ dokusu tekrar enjekte edilir dolgu işlemi sağlanır. Sonrasında cilt lekelerden arındırılır.

Kimler el gençleştirme yaptırabilir?

Cilt dokusunda incelme ve lekelenme olan herkese bu müdahale yapılabilir.

El gençleştirme sonrasında oluşan değişiklikler nelerdir?

Operasyon sonrası hasta günlük yaşantısına dönebilir. Küçük de olsa bir müdahale söz konusudur. Ellerinizde hafif morluk ve şişlik görebilirsiniz bu durum sizi korkutmasın geçici bir durumdur. Ağrı kesiciler yardımıyla 5-7 günde rahatlama sağlanabilir. Günlük yaşamınızı etkileyecek düzeyde bir şişkinlik söz konusu olmaz. Hafif uyuşukluklar bazen de kabuklanmalar da gözlenebilir. Bunun önüne geçmek için sık sık nemlendirici kullanmalısınız. Güneş lekelenmesini önlemek için de yüksek faktörlü güneş koruyucuları tercih etmelisiniz.

El gençleştirme işlemi tekrarlanmalı mı?

Bir kere yaptırıp ömür boyu sizde kalıcı olan bir durum değildir. 2 yıl gibi bir sürede tekrar yaptırmanız söz konusu olabilir. Tabi bu sizin cildinize nasıl baktığınızla da alakalı bir durumdur. Cildinizi yıpratmamalı yormamalısınız.

El gençleştirmede paket uygulama nedir?

İki ele birden dolgu enjekte edilmesidir. Mikro Abrazyon ile el üzerindeki lekelerin alınması ve birer ay süreyle 2 kere PRP uygulaması ve 2’şer hafta aralıklarla da 4 kez yoğun nemlendirme işlemi yapılması durumuna paket uygulama denilmektedir. Bu işlemin kalıcı olması için 1-2 yıl gibi süre içerisinde tekrarlamalısınız.

Yorumlar