Kadınların en sık yaptığı giyim hataları

Kadın giyim hataları
Şüphesiz bütün kadınlar güzel giyinmek ister ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Daha iyi giyinmek için daha çok paraya ihtiyacınız yok. Bu yazımızda kadınların en sık yaptığı giyim hatalarından bahsedeceğiz...

Bedeninize uygun giyinin

Şık giyinmek yüksek miktarda para harcamanız demek değil. Sürekli değişen trendleri takip eden kadınlar da cep yakmayan alışverişler gerçekleştirebilirler. Birçok moda öncüsünün de sık sık belirttiği gibi, doğru kombinasyonu gerçekleştirdiğiniz takdirde pazardan ve ucuz alışveriş mağazalarından alabileceğiniz kıyafetlerle de güzel görünebilirsiniz fakat modayı takip ederken vücut tipinize uygun kıyafetleri ya da aksesuarları kullanmalısınız.
Konuyla ilgili Belinizi ve kalçanızı ince gösterecek ipuçları, Uzun boylu ve ince gözükmenin yolları ve Üst bedeninizi ince gösterecek tavsiyeler yazılarımıza bakabilirsiniz.

Yerine göre ve yaşınıza uygun giyinin

Kıyafet tercihinizi yaparken hangi ortamda bulunacağınızı düşünerek ve yaşınıza uygun kıyafetler tercih ederek kombinasyonunuzu oluşturun.
Pazara giderken baloya gider gibi, düğüne giderken pikniğe gider gibi giyinmeyin. Yaşınıza uygun olmayan çizgi film logolu tişörtlerle gezmek sizi genç göstermeyeceği gibi komik duruma da düşürebilir.
Eğer trekinge gitmiyorsanız yazın bot giymeyin ya da her kıyafetle babet kullanmayın.

Abartıdan uzak durun

Aşırı dekolte ve transparan kıyafetler sizi çekici kılmaz aksine bütün kozlarınızı birden oynamış olacağınız için 1-0 yenik başlarsınız. Mini etek giydiyseniz, göğüs dekolteniz olmasın, göğüs dekolteniz varsa tayt giymeyin. Bunun yanında abartılı aksesuar kullanımı, abartılı makyaj ve bronzlaşma sizi itici yapacaktır bunlardan da mümkün olduğu derece kaçının.

Doğru kombinleri yapın

Nötr renkler: siyah, beyaz ve gri ile diğer renkleri rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Kiloluysanız ve kilolarınızı kapatmak için tek renk seçebilirsiniz ama ideali iki ya da üç renk kullanmaktır.

Başkaları için değil kendiniz için giyinin...

Yorumlar